Cadeaukaarten

De Kassa-module beschikt over de mogelijkheid om cadeaukaarten aan te maken. Deze cadeaukaarten kunnen aan klanten worden verstrekt. Vervolgens kunnen klanten de cadeaukaarten verzilveren zowel online als offline. Om een cadeaukaart aan te maken is het belangrijk dat de Kassa-module is geactiveerd. Indien een cadeaukaart door een klant wordt gekocht dient de cadeaukaart nog wel fysiek of per mail aan de klant te worden verstrekt. Dit is geen automatisch proces.

Je kunt aangeven of het een externe cadeaubon of zelf aangemaakte cadeaukaart betreft. Externe cadeaubonnen (bijvoorbeeld VVV-bonnen) worden niet apart geregistreerd, maar kunnen wel ingeleverd worden. Met dit type cadeaubon is het niet mogelijk om online te betalen, omdat deze niet geregisteerd staan. Wel is het mogelijk om de codes van reeds bestaande externe cadeaukaarten in te voeren, zodat deze via het onlineafspraken systeem on- en offline afgehandeld kunnen worden.

Indien je aangeeft dat het een zelf aangemaakte cadeaubon betreft wordt er standaard  een willekeurige code bij uitgifte van een nieuwe cadeaubon gegenereerd. Je kunt er ook voor kiezen zelf een code aan de cadeaubon te koppelen. De cadeaubonnen kun je vervolgens verkopen via een aparte widget of via de webshop. 

Indien een klant een afspraak boekt verschijnt in de laatste stap de mogelijkheid tot het invoeren van een kortingscode of cadeaukaart. 

Support pagina cadeaukaarten.