Plaatsen op Wordpress en Wix

Onze boekingsmodule kan middels een HTML inbouwcode geïntegreerd worden op je eigen website. Het is belangrijk dat de code door je website als HTML herkent wordt. Hoe dit werkt is per website-systeem verschillend en kan je het beste nagaan bij de aanbieder van je website. Voor Wordpress en Wix gebruikers, laten we hier zien hoe je de boekingsmodule kan plaatsen.

Wordpress
In Wordpress kan je, als je een pagina aanmaakt rechts bovenin schakelen tussen visueel en tekst. Voor het plaatsen van de module moet je voor de optie tekst kiezen (zie afbeelding). Als je nu de code vanuit OnlineAfspraken erin zet en dit publiceert, zal je website dit als HTML herkennen.

 

Invoegen op Wix website
Vanuit de bewerkingsmodus van Wix, selecteer je eerst de juiste pagina waarop je de boekingsmodule wilt toevoegen. Vervolgens klik je links in het menu op + (Toevoegen), uit de opties kies je voor 'meer' en hier selecteer je de optie 'HTML iframe'. Nu kan je het kader de gewenste grootte geven en als je klikt op 'code toevoegen' kan je hier de inbouwcode vanuit ons systeem kwijt (de code van standaard methode of bij alternatief iFrame).