Tickets scannen

De (gratis) Ticketscan app maakt het mogelijk om de QR codes die zijn uitgegeven door OnlineAfspraken.nl te scannen. Met het scannen wordt gecheckt of de klant een reservering heeft en wordt de klant of groep op aanwezig gezet. Je kan zelf kiezen of je wil dat er een groepsticket wordt uitgegeven ofwel een ticket per klant. Als je kiest voor per klant, kan iedere klant apart naar binnen en houdt het systeem bij of de groep compleet is.

Je activeert de plugin via Instellingen > Extra functionaliteit door de QR code plugin aan te zetten. Nadat je dit gedaan hebt moet je onder Beheer > Standaard berichten aan de afspraakbevestiging de variabele %QR.IMAGE% (voor individuele tickets) of %QR.GROUPIMAGE% (voor 1 ticket voor de hele groep) toevoegen. Dit zorgt ervoor dat bij elke afspraak een code wordt meegestuurd. Indien je het alleen voor bepaalde afspraaktypen wilt gebruiken, moet je werken met aparte mailtemplates (Pro-pakket).

De app is alleen beschikbaar voor Android gebruikers, je moet dus een Android toestel hiervoor gebruiken. Klik op onderstaande link om naar de Play Store te gaan.

 

Download Android App
Powered by OnlineAfspraken.nl