Dossier formulieren

Binnen ons online reserveringssysteem is het mogelijk om zelf formulieren aan te maken, zoals bijvoorbeeld een intake-formulier, behandelverslag of review-formulier. Deze formulieren kun je zelf invullen of mailen naar een klant. Zowel het aanmaken als de invul-mogelijkheden leggen we op deze pagina uit.

Aanmaken van formulieren

De formulieren zijn aan te maken onder Instellingen > Formulieren > Dossier formulieren. Er staan standaard 3 voorbeeld-formulieren klaar die je indien gewenst kan bewerken. Je kan ook een nieuw formulier aanmaken via ‘Formulier toevoegen’. Geef in dat geval het formulier een naam en sleep de velden die je wilt gebruiken naar het formulier. Indien je wilt dat als een formulier is ingevuld je een notificatie krijgt, dan kan je dit instellen onder Notificaties.

Invullen van formulieren

Het invullen van formulieren kan je zelf doen vanuit een afspraak (1), via de klantenkaart (2) of onder Klanten > Formulieren (3). Als je wilt dat de klant een formulier invult, dan kan je een formulier naar de klant mailen vanuit de klantenkaart (2) of het formulier middels een variabele toevoegen aan een mailbericht (4).