Uploading files for customers

Vanaf het Pro pakket is het mogelijk om binnen de formulieren (klantenregistratieformulier en Afspraakformulier) in te stellen dat klanten een bestand kunnen/moeten uploaden.

Het is mogelijk om max. 3 jpeg, png, gif of PDF-bestanden door klanten te laten uploaden per regel. Er kunnen per formulier meerdere regels worden ingesteld.

Werkwijze

In onze backend gaat u bovenaan naar Instellingen en vervolgens klikt u aan de linkerkant op Formulieren. Hierna klikt u op bewerken (bloknootje met pennetje) bij één van de twee formulieren. Voeg binnen het gekozen formulier een veld toe door bovenaan op de button ‘Veld toevoegen’ te klikken en hierna klikt u op ‘Nieuw veld toevoegen’. Bij Type veld kiest u voor ‘Bestand upload’.

Indien u een bestandupload heeft toegevoegd aan het klantenregistratieformulier wordt het document na upload door de klant weergegeven bij het Overzicht van de klant.

Indien u de bestandupload heeft toegevoegd bij Afspraakoverzicht vindt u het document terug bij de afspraak van de desbetreffende klant.