Personalized app

De consumentenapp is een handige tool voor vaste klanten om snel een afspraak te maken op hun smartphone en tablet.

De consumentenapp kost € 99,- excl. BTW per jaar en hiervoor krijgt u een Android en iPhone app met uw eigen logo. Uw logo wordt op smartphones en tablets als een icoontje weergegeven.

U kunt het app pakket binnen een paar stappen bestellen door in de backend te gaan naar Instellingen > Uw abonnement en klik hierna op ‘Activeer het app-pakket. Nadat u het pakket heeft besteld ontvangen wij graag uw logo in JPEG formaat. Deze kunt u mailen naar info@onlineafspraken.nl

Binnen 2 dagen is de app voor iPhone en Android klaar en ontvangt u van ons een mail met instructies. De Android app kunnen klanten vinden in de Google PlayStore en de iPhone app kunnen klanten direct vanaf bijvoorbeeld uw website op de telefoon plaatsen. Ook kunt u eventueel de linkjes die u van ons ontvangt in de instructiemail naar uw klanten sturen zodat uw klanten vanuit de linkjes direct de app kunnen downloaden. Tevens krijgt u van ons ook de code van een zogenaamde app widget. Deze afbeelding kunt je in de buurt van de boekingswidget op uw site plaatsen.

De code die u van ons ontvangt kunt u op uw site plakken zodat de app widget op uw site verschijnt.  Zie hier een voorbeeld van een klant .

Android toestel: Indien klanten klikken in de app widget op ‘Google play’ komen zij via de onderliggende link automatisch in de Google PlayStore waar zij de app kunnen downloaden

iPhone toestel: Klanten dienen in de appwidget te klikken op 'Download app for iPhone'. Wij raden u voor uw klanen aan om Safari te gebruiken om de app op de juiste manier te installeren. 

Stap 1. U opent de app in Safari en u ziet een pop-up verschijnen met de tekst ‘Installeer deze webapp op uw iPhone’. 

!!! AFBEELDING 'APP WIDGET'

Stap 2. Klik vervolgens op Zet in beginscherm .

!!! AFBEELDING 'APP TOEVOEGEN AAN BEGINSCHERM'

Stap 3. Eventueel kunt u de naam van de app wijzigen mocht u dat prettiger vinden.

 !!! AFBEELDING 'ZELF NAAM MEEGEVEN'

Stap 4. Nadat u geklikt heeft op ‘Voeg toe’ ziet u dat uw eigen app aan het beginscherm van uw iPhone is toegevoegd.

!!! AFBEELDING 'APP OP IPHONE'