SaaS 100 ISO27001

Online agenda voor de beautysalon en wellness.

Bekijk onze demo

9,0
  • Nederlands
  • Engels

Ondernemers opgelet..
Alles-in-1 salon software

Met het online reserveringssysteem profiteer je van functies om alles te regelen rondom jouw agenda, klantenbeheer en kassa. Klanten plannen zelf eenvoudig een afspraak in via je website, jij werkt ondertussen ongestoord door. Werk efficiënt met de salon software van OnlineAfspraken.nl. 

Sterke vertegenwoordiging in de branche Beautysalon en Wellness

Online reserveringssysteem

Klanten reserveren direct bij jouw salon via de reserveringstool op je website, via je eigen afspraken app of via Facebook. Het efficiënt managen van de salon wordt eenvoudig. 

Voorkom no-shows door de automatische afspraakbevestiging en herinnering. Profiteer nu van een alles-in-een afsprakensysteem speciaal voor de beauty branche. 

Online betalingen en kassasysteem

Laat klanten direct online afrekenen door middel van de gratis tool. Na online betalen ontvangt de klant automatisch een factuur. 

Met het kassasysteem heb je altijd inzicht in alle financiële gegevens. Diensten en producten kunnen klanten direct online of in de salon afrekenen. Een complete kassa tool met o.a. cadeaubonnen, terminal en het koppelen van een bonprinter en scanner. 

Meer dan alleen een online reserveringssysteem.

Eigen afspraken app

De consumentenapp is een mobiele afspraken app voor jouw salon. Laat klanten makkelijk en snel een afspraak plannen via hun smartphone of tablet. 

Met een eigen afspraken app heeft de klant altijd alle beschikbare tijden en gemaakte afspraken bij de hand. Klanten kunnen nu altijd en overal snel reserveren.