Receive appointments notification

Als bedrijf en/of medewerker wilt u graag direct weten of er online een afspraak is geboekt. U kunt instellen of uw bedrijf en/of medewerker een notificatie moet ontvangen zodra er een afspraak wordt geboekt of wordt geannuleerd.

Indien u de sms module heeft ingeschakeld kunt u de notificatie ook per sms ontvangen. Zo bent u overal en altijd direct op de hoogte!

Werkwijze

Ga in de backend naar Instellingen > Afspraaknotificaties. Standaard staat ingesteld dat er een notificatie per e-mail wordt gestuurd naar het bedrijf (ingesteld bij Instellingen >Bedrijfsinstellingen > Bedrijfsinformatie) en een notificatie naar de medewerkers van de afspraak indien dit is ingesteld. U kunt per resource (=medewerker) afzonderlijk instellen of zij een notificatie per mail en/of SMS moeten ontvangen. Ga naar Beheer > Resources en klik op bewerken (potloodje met pennetje) bij de desbetreffende resource. Plaats vervolgens een vinkje bij 'Stuur SMS notficatie..' en/of 'Stuur e-mailnotificatie en klik hierna op Opslaan.

U kunt ook een ander e-mailadres opgeven en u kunt er ook voor kiezen om de factuur mee te laten sturen met de notificatie indien van toepassing. 

Daarnaast is het mogelijk om aan te geven in welke situatie de notificatie gestuurd moet worden. 

  • Stuur allen notificaties voor afspraken gemaakt via de widget.
  • Stuur notificaties gemaakt via de widget en optioneel via de backend.
  • Stuur zowel notificaties voor afspraken via de widget als in de backend gemaakt

Als bedrijf wilt u graag direct weten als er online een afspraak is geannuleerd. Indien u de sms module heeft ingeschakeld kunt u dit bericht ook per sms ontvangen. Zeker voor annuleringen adviseren wij dit. Zo bent u overal en altijd direct op de hoogte van een eventuele afmelding.