Birthday message

Het is mogelijk om een verjaardag SMS naar uw actieve klanten te sturen. Indien u gebruik maakt van onze Kassa module kunt u eventueel ook een kortingscode meesturen.

Werkwijze

Op de eerste plaats moet de verjaardag SMS geactiveerd worden. Ga in de backend naar Beheer > Berichten > Verjaardag SMS. Het is wel belangrijk dat er SMS credits beschikbaar zijn en dat de geboortedatum van de klant is ingevuld. Het tijdstip van versturen kunt u zelf bepalen.

De tweede stap is het aanpassen van het verjaardagsbericht. Ga naar Beheer > Berichten > Tekst SMS berichten en klik bij type Verjaardagsbericht op bewerken (bloknootje met pennetje). Pas de tekst aan bij Tekst e-mail en voeg eventueel een kortingscode toe. Het is ook mogelijk om variabelen in het bericht te gebruiken.

Kortingscodes kunnen worden aangemaakt indien er gebruikt wordt gemaakt van de Kassa Module. Voor het aanmaken van een kortingscode gaat u naar Kassa > Kortingen en klik op korting toevoegen.

Doorloop vervolgens de gevraagde velden. In de boekingswidget kan de klant vervolgens de kortingscode invoeren zodat de korting wordt toegepast.