Afspraak notificatie

Als bedrijf en/of medewerker wilt u graag direct weten wanneer er online een afspraak is geboekt. Stel daarom een afspraaknotificatie in voor uzelf en/of medewerker(s). Indien u de SMS module heeft ingeschakeld kunt u de notificatie ook per SMS ontvangen. Zo bent u overal en altijd direct op de hoogte. 

Werkwijze

Ga in de backend naar Instellingen > Afspraaknotificaties. Standaard staat ingesteld dat er een notificatie per e-mail wordt gestuurd naar het bedrijf (ingesteld bij Instellingen > Bedrijfsinstellingen > Bedrijfsinformatie) en een notificatie naar de medewerkers van de afspraak indien dit is ingesteld.

U kunt eventueeleen ander e-mailadres opgeven en ervoor kiezen om de factuur mee te laten sturen met de notificatie indien van toepassing. 

Daarnaast is het mogelijk om aan te geven in welke situatie de notificatie gestuurd moet worden: 

  • Stuur alleen notificaties voor afspraken gemaakt via de boekingswidget.
  • Stuur notificaties gemaakt via de boekingswidget en optioneel via de backend.
  • Stuur zowel notificaties voor afspraken via de boekingswidget als in de backend gemaakt

U kunt per resource (medewerker) afzonderlijk instellen of zij een notificatie per mail en/of SMS moeten ontvangen. Ga naar Beheer > Resources en klik op bewerken (potloodje met pennetje) bij de desbetreffende resource. Plaats vervolgens een vinkje bij 'Stuur SMS notficatie..' en/of 'Stuur e-mailnotificatie' en klik hierna op Opslaan.