Receipt printer, cash drawer, scanner

Het is mogelijk om een bonprinter aan de kassa van OnlineAfspraken.nl te koppelen. De terminal van OnlineAfspraken.nl biedt de mogelijk om rechtstreeks de kassabon af te drukken op uw bonprinter.

De bonprinter is momenteel alleen beschikbaar voor Windows en werkt (in ieder geval) in de laatste versies van Chrome, Internet Explorer en Microsoft Edge. De bonprinter wordt vooralsnog niet ondersteund in Mozilla FireFox. Op dit moment wordt de volgende bonprinter ondersteund: Epson TM-T20. Hoewel andere types bonprinters op dit moment nog niet officieel ondersteund worden, is het mogelijk dat de printfunctie in de terminal wel werk. Indien er een andere bonprinter wordt gebruikt die wij niet ondersteunen zal het niet mogelijk zijn om de kassalade vanuit de terminal te openen.

Voor het aansluiten van de bonprinter gaat u naar Kassa > Terminal > Bonprinter en klik op de link die staat bij punt 1. Download het installatieprogramma voor de printserver.

Het is mogelijk om de informatie die op de bon afgedrukt wordt aan te passen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw adres op de bon af te drukken. Voor het opmaken van de kassabon klikt u op 'Kassabon opmaken'.

Kassalade

In combinatie met de bonprinter kan er ook een kassalade op de kassa worden aangesloten. De kassalade is vanuit de terminal te open indien de bonprinter die OnlineAfspraken.nl ondersteunt aan de kassa wordt gekoppeld. 

Terminal

De kassa is ook te openen vanuit de terminal. De terminal biedt als voordeel dat medewerkers een eigen inlogcode kunnen krijgen. De kassa ziet er visueel echt uit als een kassa en het is mogelijk om een bonprinter aan de terminal te koppelen zodat de kassalade automatisch open gaat.

Scanner

Op dit moment wordt er door OnlineAfspraken.nl nog geen scanner ondersteund. Dit is wel iets wat er in de toekomst zeker aan gaat komen.