Factuur, concept of offerte aanmaken in de agenda

Met de Kassa-module kun je direct een factuur, concept of offerte aanmaken vanuit de agenda. Klik op de afspraak waar je een factuur, concept of offerte voor wilt aanmaken en klik op Factuur aanmaken

Er zijn nu twee mogelijkheden:

 1. Direct een factuur, concept of offerte aanmaken
In dit scherm kun je selecteren welk type factuur je wilt maken, en indien het een factuur betreft eventueel de factuur toevoegen aan een al bestaande factuur en/of een betaalwijze kiezen. Wanneer je nu klikt op Factuur aanmaken is de factuur direct aangemaakt. Alle facturen kun je terugvinden onder Kassa > Verkopen onder de verschillende tabbladen.

 2. Open de factuur in de kassa 
Klik op Open de factuur in de kassa om extra gegevens toe te voegen aan een factuur, concept of offerte. Hier kun je onder andere: producten toevoegen, een betalingstermijn/vervaldatum instellen, een losse tekst toevoegen en een korting /cadeaukaart toevoegen.

Vervolgens kun je als het een factuur betreft kiezen of de factuur direct wordt afgerekend en met welke betaalwijze of je laat de factuur open en stuurt de factuur eventueel per mail naar de klant. Indien je gebruik maakt van de Kassa-module en online klantbetalingen wordt er standaard een iDEAL betaallink meegestuurd als het een openstaande factuur of concept-factuur betreft. Bij een concept zal het systeem de factuur omzetten van een concept naar een daadwerkelijke factuur.

Klik hier voor meer informatie over het aanmaken van een: