Integratie
 

De mogelijkheden voor het integreren van het online reserveringssysteem:

Synchroniseren agenda’s
Alle afspraken in de OnlineAfspraken.nl agenda kunt u laten synchroniseren naar uw Outlook, iCal of Google agenda. Dit kan op account niveau maar ook op resource (medewerker, locatie of apparaat) niveau. Met dubbele synchronisatie worden de afspraken uit uw privé online agenda ook gesynchroniseerd in de OnlineAfspraken.nl agenda. 

Reserveringswidget op uw website
De reserveringswidget is eenvoudig te plaatsen op uw eigen website. Pas de widget aan naar uw huisstijl. Er wordt automatisch een code gegenereerd. De code kunt u direct op uw eigen website plaatsen. 

Reserveren via Facebook
Laat klanten ook via uw Facebook-bedrijfsagenda een afspraak inplannen. Door het plaatsen van een knop, bijvoorbeeld ‘Afspraak plannen’, worden klanten automatisch doorgestuurd naar de reserveringswidget. Deze optie is gratis en handig wanneer u actief bent op social media. 

Betalingssysteem
Integreer het online afsprakensysteem door te kiezen voor online betalingen. Klanten kunnen uw diensten en producten meteen online betalen via iDEAL, Creditcard, BanContact, PayPal, Sofort en automatische incasso. Voor een volledige integratie met uw kassa kunt u kiezen voor de Kassa module

Eigen domein
Wanneer u kiest voor een eigen domein wordt OnlineAfspraken.nl geheel ontwikkeld conform uw wensen. De online agenda wordt dan volledig ingericht in uw huisstijl en afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Een eigen domein is interessant voor franchiseketens, importeurs met een dealerketen of portals van bedrijven met meerdere filialen. 

API
OnlineAfspraken.nl heeft een API (Application Programming Interface) ontwikkeld waarmee afspraken centraal kunnen worden doorgestuurd en worden verzameld op OnlineAfspraken.nl. De dienstverlener kan de online agenda ook implementeren op de bedrijfswebsite. Afspraken kunnen nu op een snelle en veilige manier geaccepteerd worden.