White label reserveringssoftware

Wanneer je kiest voor een eigen domein wordt OnlineAfspraken.nl geheel ontwikkeld conform jouw wensen. De online agenda wordt volledig ingericht in je eigen huisstijl en afgestemd op jouw bedrijfsprocessen. 

Een white label is interessant voor franchiseketens, importeurs met een dealerketen, portals of bedrijven/verenigingen met meerdere filialen of aangesloten leden. Het systeem wordt ontwikkeld conform de wensen van deze partijen.

Voorbeeld van klanten met een white label

Rijless.nl is de grootste rijschoolhouder van Nederland. OnlineAfspraken.nl heeft in samenwerking met Inline Media een software ontwikkeld waardoor een potentiële klant enkel zijn postcode hoeft in te voeren om een proefles te plannen. Vervolgens wordt de beschikbaarheid van de rij-instructeur in de betreffende regio zichtbaar. De klant kiest de gewenste dag en tijd en maakt zijn afspraak definitief. De gegevens van de klant en afspraak worden automatisch met het systeem van Rijless.nl gesynchroniseerd.

Technisch hebben we het mogelijk gemaakt dat de postcodetabel gekoppeld is aan de API van OnlineAfspraken.nl en aan verschillende accounts van Rijless.nl binnen Nederland.

De integratie van OnlineAfspraken.nl heeft gezorgd voor minder no shows vanwege een SMS reminder. Daarnaast zijn de lead aantallen sterk toegenomen wat resulteert in meer omzet.

 

Size Zero, een franchiseformule op het gebied van afslanken, biedt het onlinereserveringssysteem van OnlineAfspraken.nl aan bij al hun vestigingen en franchisenemers.  Klanten kunnen direct een afspraak boeken, al dan niet via een klantenabonnement, en  indien noodzakelijk direct afrekenen. Al deze functionaliteiten worden door OnlineAfspraken.nl gefaciliteerd.

Condities

  • Maatwerk om onze oplossing volledig af te stemmen op jouw bedrijfsprocessen.
  • Onze online agenda volledig ingericht in je eigen huisstijl met de door jou gebruikte terminologie.
  • Een aantrekkelijke licentie fee (verschillende mogelijkheden waaronder betaling per aantal afspraken online geboekt, een vaste fee per jaar of een combinatie hiervan).
  • Een volledige white label variant kunnen wij binnen drie weken live brengen.
  • Service Level Agreement (SLA), waar wij een 99,5% beschikbaarheid garanderen, servers op verschillende plaatsen in Nederland. Naar wens leverbaar met een nog hogere beschikbaarheid.
  • Helpdesk en programmeurs zijn rechtstreeks bereikbaar.


Bent je geïnteresseerd en wil je ook graag het online reserveringssysteem gebruiken? Bel dan met Raymond Frohwein tel. 06-29503699.