Vacature PHP Programmeur

PHP PROGRAMMEUR

Voor 32-40 uur per week

Ben jij een PHP Programmeur die van afwisselend werk houdt binnen een klein team? Vind jij het uitdagend om toepassingen te ontwikkelen voor ons online reserveringssysteem en deze verder te innoveren? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

OnlineAfspraken.nl is een innovatief bedrijf opgericht in 2003. Wij bieden een volledige software oplossing voor het integreren van een online afsprakensysteem, kassasysteem en een eigen afspraken app. Wij leveren producten en diensten waarmee onze klanten efficiënt en klantgericht kunnen werken. Branches waar onze reserveringssystemen met name gebruikt worden zijn: beauty en wellness, sport en ontspanning, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en onderwijs. Wij hebben een divers klantenbestand; van een eenmanszaak tot grote ondernemingen als FNV en VvAA. Dit alles doen we met een enthousiast team en met veel passie. Wij helpen onze klanten graag verder!

De functie 

Ons reserveringssysteem wordt ingezet in verschillende branches. Samen met je collega's bouw je dit systeem doorlopend verder uit met innovatieve functies en/of koppelingen naar andere systemen. Grote klanten vragen maatwerkopties, die jij ontwikkelt. Je kunt hierbij afwisselend werk verwachten aan onze back-end applicaties. 
- Je bouwt veilige, goed presterende en schaalbare webapplicaties;
- Je hebt daarbij oog voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid;
- Je bent zelfstandig maar ook een teamspeler;
- Je bent enthousiast, intrinsiek gemotiveerd en communicatief vaardig.

Dit vragen wij van jou

- Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, aangevuld met aantoonbare ontwikkelingskennis;
- Ervaring als back-end ontwikkelaar;
- Je hebt aantoonbare ervaring als back-end ontwikkelaar (PHP 8, relationele databases MariaDB/MySQL, Apache en Linux); 
- Ervaring met Symfony 6 PHP framework en/of vergelijkbare PHP frameworks; 

Het is een pre als je ervaring hebt met:
- Front-end ontwikkeling (HTML, CSS, Javascript en libraries zoals Bootstrap);
- Versiebeheersystemen; 
- Dependency managers zoals Composer en Bower; 
- Andere platformen en talen, zoals het Android framework.

Hoe ziet het team eruit?

Het is een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Je werkt samen met twee andere ervaren developers vanuit de vestiging van OnlineAfspraken.nl. Je ontwikkelt nieuwe functionaliteiten voor de uitbouw van het reserveringssysteem. De roadmap wordt in overleg met het gehele team bepaald.

Je werkt binnen een team met enthousiaste collega's. We groeien hard en dat geeft veel uitdaging en kansen. Het betreft een functie voor 32-40 uur (in overleg). Naast een goed salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Heb je interesse in de vacature van PHP Programmeur bij OnlineAfspraken.nl? Stuur een mail naar raymondfrohwein@onlineafspraken.nl met daarbij je CV en motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Raymond Frohwein via 06-29503699. 

 

Waar kom je terecht?

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door OnlineAfspraken.nl (@onlineafspraken.nl) op

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door OnlineAfspraken.nl (@onlineafspraken.nl) op