Kassa

De kassa van OnlineAfspraken is een compleet kassa systeem voor elke ondernemer die graag hun diensten direct (online) willen laten afrekenen zonder grote investeringen.

Standaard heeft elke nieuwe klant van het reserveringssysteem van OnlineAfspraken.nl één maand geheel vrijblijvend toegang tot de Kassa module. Mocht deze maand verstreken zijn en heeft u op een later moment interesse om de Kassa module gratis uit te proberen neem dan contact met ons op. Wij zetten dan de Kassa module één maand geheel vrijblijvend voor u open.

Mocht u interesse hebben in onze Kassa module na één maand gratis proeftijd of wilt u de Kassa aanschaffen, dan kunt u deze module activeren zodat u ook na de proefperiode gebruik kunt maken van de Kassa module. De kosten voor de Kassa module bedragen € 119,- excl. BTW per jaar.

Voor het activeren van de Kassa module gaat u in de backend naar Instellingen > Uw abonnement  en klik op de button 'Activeer de Kassa module'.

Met betrekking tot de betaalmethode kunt u kiezen voor IDEAL, PayPal, éénmalige machtiging of handmatige factuur.

Zodra u de Kassa module heeft geactiveerd kunt u o.a. uw diensten koppelen aan de kassa, producten toevoegen, kortingen opvoeren, verkopers toevoegen, rapporten uitdraaien en de factuur opmaken.

Voor meer info inzake de Kassa klik hier.