Meer omzet

Klanten kunnen altijd en overal een afspraak plannen
Afspraken kunnen 24/7 worden ingepland via uw eigen website, afspraken app of Facebook. Werk ongestoord door, verhoog de klant loyaliteit en haal meer werk uit uw tijd.  

Voorkom vergeten afspraken 
Minder no-shows door het sturen van een automatische afspraakbevestiging. De klant kan de afspraak meteen opslaan in hun elektronische agenda. Optioneel: stuur bijvoorbeeld 24 uur voor de afspraak een afspraakreminder. 

Lagere kosten

Efficiënt agendabeheer
In één oogopslag heeft u een overzicht van alle geplande afspraken. U kunt daardoor ook zelf eenvoudig een afspraak voor de klant inplannen. 

Minder telefoonverkeer
Klanten plannen online zelf een afspraak in, hierdoor vermindert het aantal telefonische afspraakverzoeken.

Tip: meld in uw voicemail dat de klant direct online een afspraak kan boeken op uw website, omdat u nu even telefonisch niet bereikbaar bent.

Altijd inzicht in uw resultaten
Met de managementinformatie kunt u financiële rapportages eenvoudig inzien. Per product en dienst kunt u de resultaten evalueren. Ontdek hiermee de kansen voor uw onderneming.

Tevreden klanten

Beschikbare tijden altijd zichtbaar voor de klant
Met de online afspraken tool op uw eigen website kan de klant meteen een afspraak boeken. De beschikbare tijden en geplande afspraken zijn altijd in te zien.

Persoonlijke service
Stuur uw klanten automatisch een persoonlijke afspraakbevestiging en afspraakherinnering. Ook kunt u eenvoudig een persoonlijk mail of nieuwsbrief sturen met het geïntegreerde CRM systeem.

Studentist

"Door gebruik te maken van OnlineAfspraken.nl is ons telefoonverkeer met meer dan 50% afgenomen, daarnaast ervaart de patiënt dit als extra service."

Cuts and Curls Male Hairstyling

"Met OnlineAfspraken.nl heb ik als ZZP'er mijn handen vrij om mij op mijn echte werk te richten. Via mijn website hebben klanten direct inzicht in al mijn beschikbare tijden."

Schoonheidssalon Maresa

"Het aantal 'no shows' in mijn salon is met 90% verminderd sinds ik met OnlineAfspraken.nl werk, dit resulteert direct in een hogere omzet."