Referenties

 • ABN Amro

  ABN Amro maakt voor haar internationale klanten die een bankrekening willen gebruik van onze online agenda. De klant boekt via een Engelse boekingsmodule en ontvangt een mail in het Engels met de informatie omtrent de afspraak. De afspraken vinden plaats op 1 van de locaties in de grotere steden (Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Schiphol).

  Bekijk meer

 • ABVV West Vlaanderen

  ABVV West-Vlaanderen gebruikt ons systeem voor vele doeleinden, waaronder belastingadviesgesprekken op 6 verschillende locaties. Naast deze toepassing wordt het ook op andere diensten gebruikt, zoals werkloosheid, arbeidsrecht, de algemene centrale, BTB, BBTK, CMB, LBA en Horval.

  Bekijk meer

 • Bergman Clinics

  Bergman Clinics maakt voor meerdere vestigingen gebruik van OnlineAfspraken.nl, onder andere voor de afdeling Uiterlijk en Huid, voor de Oogzorg en verschillende Open Dagen. Alvorens klanten een afspraak inboeken, worden een aantal intake-vragen gesteld via de eigen website. Ook in de module zelf wordt specifieke informatie uitgevraagd, zoals wie de huisarts is.

  Bekijk meer

 • Henders and Hazel

  Henders and Hazel maakt voor meer dan 250 van haar locaties gebruik van ons systeem voor het aanbieden van gesprekken met adviseurs in de winkels maar ook voor belafspraken over bestellingen. Het bedrijf gebruikt ons systeem via een eigen domein, voor zowel de Franse, Belgische als Nederlandse markt.

  Bekijk meer

 • NewFysic

  NewFysic gebruikt het online reserveringssysteem in een eigen domein. Klanten kunnen hierdoor eenvoudig afspraken plannen bij alle locaties en het aantal no-shows is duidelijk verminderd. Daarnaast heeft het hoofdkantoor inzicht in de statistieken per vestiging. 

  Bekijk meer

 • Porsche Nederland

  OnlineAfspraken.nl heeft in samenwerking met Kraftwerk Studios de mogelijkheid voor het boeken van rijtrainingen binnen de Porsche24 app ontwikkeld. Binnen de app kunnen vier verschillende rijtrainingen geboekt worden op 8 verschillende Porsche centra in Nederland.

  Bekijk meer

 • Pronto Wonen

  Klanten van Pronto Wonen krijgen gratis de mogelijkheid om online een aanhanger te reserveren, voor als de gekochte meubels niet in de auto passen. Sommige winkels bieden daarnaast de optie voor een bus, dit is soms tegen een geringe vergoeding. De boekingsmodule is responsief (schaalt mee) en in de eigen huiskleuren geïntegreerd.

  Bekijk meer

 • Runnersworld

  Runnersworld maakt gebruik van OnlineAfspraken.nl om loopanalyses aan te bieden. Op de eigen website kan gezocht worden naar een vestiging, waarna de loopnalayse geboekt kan worden. Bij sommige winkels kun je ook reserveren voor het aanmeten van een nieuwe sportbeha of compressiekousen, wat in onze boekingsmodule visueel en met uitleg naar voren komt.

  Bekijk meer

 • TU Delft

  Met het boekingssysteem kunnen studenten van de TU Delft eenvoudig een afspraak plannen met een studieadviseur of bij het international office. De universiteit maakt gebruik van een bevestigingslink, waardoor studenten eerst hun mail-adres moeten bevestigen alvorens de afspraak definitief is.

  Bekijk meer

 • Vereniging Eigen Huis

  Vereniging Eigen Huis maakt gebruik van OnlineAfspraken.nl om haar leden de mogelijkheid te bieden om een afspraak te maken voor hypotheekadvies. Vereniging Eigen Huis heeft zelf een voorkant gemaakt op de eigen website, die gebaseerd is op ons systeem.

  Bekijk meer

 • Bodytec Leiderdorp

  Bodytec Leiderdorp gebruikt middels 1 account twee specifieke widgets, één voor proeflessen en één voor reguliere lessen. Daarnaast biedt het klanten de optie te boeken via de consumentenapp van OnlineAfspraken.nl met eigen bedrijfsnaam en logo, hierdoor is het voor vaste klanten nog makkelijker te boeken.

  Bekijk meer

 • Bootcamp for Every Body

  Bootcamp for Every Body maakt het voor klanten makkelijk om een plekje voor de bootcamp te boeken middels de boekingsmodule van OnlineAfspraken.nl. Ook kunnen klanten eenvoudig een proefles reserveren, waardoor ook nieuwe klanten zich te allen tijde kunnen aanmelden via de website.

  Bekijk meer

 • Change Laserclinic

  Bij Change Laserclinic kunnen klanten online bij 1 van de vestigingen in Amsterdam of Rotterdam een intake en proefbehandeling inboeken, het vervolgproces wordt op locatie aan de achterkant van het systeem geregeld. Het bedrijf toont 3 boekingswidgets naast elkaar op 1 pagina.

  Bekijk meer

 • Echocentrum Het Haagse Hof

  Bij Echocentrum Het Haagse Hof kan je terecht voor een medische echo of pretecho. De echo’s vinden plaats op afspraak, op één van de locaties in Den Haag (in het HagaZiekenhuis of Gezondheidscentrum Calandria). Via de website kan je direct online een afspraak maken.

  Bekijk meer

 • Erasmus Universiteit Rotterdam

  De Erasmus Universiteit Rotterdam gebruikt het online boekingssysteem van OnlineAfspraken.nl zodat studenten eenvoudig een afspraak kunnen plannen met een universiteitspsycholoog, studentendecaan of voor een CV check. Met de geïntegreerde boekingswidgets kunnen studenten meteen kiezen voor een locatie en/of decaan.

  Bekijk meer

 • Escaperoom Uden

  Escaperoom Uden gebruikt het online boekingssysteem voor het reserveren van de kamers via de website en de online betaling via iDEAL. Voor de boekinswidget op de website gebruiken ze de speciale Escaperoom widget. Hiermee kunnen bezoekers meerdere kamers tegelijk boeken en aangeven hoeveel mensen er komen.

  Bekijk meer

 • Euro Car Cleaning

  Euro Car Cleaning gebruikt de boekingsmodule van OnlineAfspraken.nl om klanten een poets-afspraak in te laten boeken. In de tool zijn verschillende soorten pakketten te kiezen die direct online geboekt kunnen worden. Klanten kunnen een gebruikersaccount aanmaken, wat handig is voor vaste en terugkerende klanten.

  Bekijk meer

 • FNV

  OnlineAfspraken.nl heeft in samenwerking met Inline Media een tool ontwikkeld die de mogelijkheid biedt voor leden van de FNV om een spreekuur in te plannen. Op basis van locatie wordt gezocht naar een FNV vestiging in de buurt. De postcodetabel van Inline Media communiceert d.m.v. de API met OnlineAfspraken.nl. 

  Bekijk meer

 • Future of Finance

  Future of Finance gebruikt het reserveringssysteem ter ondersteuning van de eigen software. Afspraken kunnen worden ingepland in de agenda van de adviseurs en daarnaast wordt het systeem o.a. ook gebruikt voor het inplannen van een belafspraak of webcamadvies. 

  Bekijk meer

 • Han Bouwmeester natuurfotografie

  Onlineafspraken.nl maakt het d.m.v. een widget mogelijk dat klanten via de website een fotohut kunnen boeken en deze gelijk via iDeal online kunnen afrekenen. Hiernaast is het voor terugkerende klanten zeer makkelijk fotohutten te boeken door de boekingsapp.

  Bekijk meer

 • HypnoseCentrum.be

  Door het integreren van het online reserveringssysteem op de website kunnen klanten een afspraak boeken op basis van locatie, cursus en medewerker. Klanten ontvangen na het boeken een afspraakbevestiging met daarin een annuleringslink, deze kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden gebruikt.

  Bekijk meer

 • Jola Mode

  Het is mogelijk om bij iedere Jola winkel te winkelen op afspraak. Via het agenda systeem van OnlineAfspraken weet Jola een veilige en prettige manier van winkelen aan haar klanten te bieden. Je kan als klant eenvoudig en snel een winkelmoment reserveren en wordt dan persoonlijk door de adviseurs geholpen.

  Bekijk meer

 • Klein Massage

  Klein Specialist in Massage biedt op 3 verschillende locaties vele type massages aan, ook nog eens in verschillende lengtes. Het type massage is bij Klein dan ook de categorie, waar de gewenste duur het afspraaktype is. Na deze keuzes kan er gekozen worden voor een bepaalde medewerker.

  Bekijk meer

 • One Day Clinic

  Bij OneDayClinic kunnen klanten volledig anoniem een soa test of behandeling boeken in een van de gespecialiseerde soa-klinieken. In de boekingsmodule is om deze reden ervoor gezorgd dat alleen de voornaam en het emailadres verplicht is. Alle klinieken werken vanuit 1 account, waarin medewerkers beperkte rechten hebben.

  Bekijk meer

 • Play-in Utrecht

  Bij Play-In Utrecht, het grootste indoor familiecentrum van Nederland, kan je indoor activiteiten boeken voor alle leeftijden. Middels het online boekingssysteem kunnen spring, klim en kinderfeestjes geboekt worden, zowel individueel als groepen (tot 20 personen).

  Bekijk meer

 • Relax Center Nederland

  Relax Center Nederland gebruikt OnlineAfspraken.nl om klanten de mogelijkheid te bieden om via de website een wellness ruimte af te huren. Er wordt bij het maken van de afspraak gewerkt met verschillende klantgroepen (kinderen en volwassenen) en na het kiezen van datum en tijd worden er verschillende extra's aangeboden.

  Bekijk meer

 • Rijless.nl

  OnlineAfspraken.nl heeft in samenwerking met Inline Media een tool ontwikkeld die de mogelijkheid biedt voor potentiële klanten van Rijless.nl om een rij-instructeur te vinden in de buurt. Op basis van locatie wordt gezocht naar een rij-instructeur. Het postcodetabel van Inline Media praat d.m.v. de API met OnlineAfspraken.nl. 

  Bekijk meer

 • Rijnstreek Verwarming

  Rijnstreek Verwarming maakt al sinds 2012 gebruik van ons systeem voor het online inboeken van onderhoudsafspraken op locatie. Het bedrijf verstuurd via OnlineAfspraken een oproep aan klanten om een nieuwe afspraak in te plannen na een bepaalde periode, en er wordt na iedere afspraak een bedankmail naar de klant gestuurd.

  Bekijk meer

 • Size Zero

  Size Zero werkt vanuit een eigen domein, hiermee heeft het hoofdkantoor goed inzicht in de circa 40 vestigingen en kunnen de franchisenemers ieder de eigen omgeving gebruiken. Een belangrijk aspect voor Size Zero was de strippenkaart-functie, waarmee klanten kunnen afrekenen.

  Bekijk meer

 • SocialSpel

  Op SocialSpel.nl vind je games die je vanuit huis, maar wel in groepsverband, kunt spelen. De games zijn in te boeken via de online agenda van OnlineAfspraken.nl. Je boekt een moment waarop je de interactieve whatsapp-game kan spelen zodat de acteurs en spelbegeleiders ook tijd hebben.

  Bekijk meer

 • VU Amsterdam

  Studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam plannen eenvoudig een afspraak in met een studieadviseur, studentendecaan of met het Career Office.  De student kan vervolgens zelf een afspraaktype (bijvoorbeeld adviesgesprek) en/of medewerker kiezen. 

  Bekijk meer

 • VvAA

  VvAA heeft een eigen domein bij OnlineAfspraken.nl, waardoor direct de verschillende projecten en afdelingen met aparte accounts benaderd kunnen worden. Door het gebruik van een eigen domein is ook de achterkant in de eigen huisstijl. Voor klanten van VvAA is het nu eenvoudig om een verzekeringsscan, adviesgesprek of startersgesprek in te plannen met 1 van de adviseurs, voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

  Bekijk meer

 • Woning Media

  Klanten kunnen de diensten van Woning Media zelf eenvoudig inplannen via het geïntegreerde boekingssysteem. Het bedrijf gebruikt de widget met stappen, die een visuele weergave biedt van de diensten zoals meetrapporten, fotoreportages en woning video's. Door het systeem worden de klantgegevens verzameld.

  Bekijk meer

 • Wooncorporatie Casade

  Wooncorporatie Casade maakt gebruik van OnlineAfspraken.nl om zo haar huurders de mogelijkheid te bieden om Online een afspraak te maken, bijvoorbeeld als woningzoekenden een adviesgesprek willen, of als huurders een klacht hebben of overlast ervaren. Huurders kunnen hierbij kiezen uit 3 locaties: Waalwijk, Dongen en Kaatsheuvel.

  Bekijk meer