Individual domain

Het is mogelijk om een eigen subdomein te ontwikkelen. Voordelen hiervan zijn dat je een eigen 'admin' functie hebt waarmee je alle aangemaakte accounts kunt benaderen. Tevens kunnen alle teksten gewijzigd worden naar eigen keuze. Ook kan het logo en en de kleuren in de backend worden aangepast en wordt bij het uitloggen direct geredirect naar de eigen website etc.

Een eigen domein is interessant voor franchiseketens, importeurs met een dealerketen, portals of bedrijven/verenigingen met meerdere filialen of aangesloten leden. Het systeem wordt ontwikkeld conform de wensen van deze partijen.

Klanten met een white label

Condities

  • Wij verrichten maatwerk om onze oplossing volledig af te stemmen op uw bedrijfsprocessen
  • Onze online agenda volledig ingericht in uw eigen "look and feel" met de door u gebruikte terminologie.
  • Een aantrekkelijke licentie fee (verschillende mogelijkheden waaronder betaling per aantal afspraken online geboekt, een vaste fee per jaar of een combinatie hiervan).
  • Een volledige White Label variant kunnen wij binnen drie weken live brengen
  • Service Level Agreement (SLA), waar wij een 99,5% beschikbaarheid garanderen, servers op verschillende plaatsen in Nederland. Naar wens leverbaar met een nog hogere beschikbaarheid.
  • Onze helpdesk en programmeurs zijn rechtstreeks bereikbaar voor u.


Bent u geinteresseerd en wilt u ook graag dit online reserveringssysteem in uw eigen "look & feel" gaan gebruiken? Bel dan met Raymond Frohwein tel. 06-29503699, stuur een mail naar info@onlineafspraken.nl of gebruik ons contactformulier.