Exclusive booking widget by resource

Het is mogelijk om per resource (medewerker/locatie/apparaat) een aparte boekingswidget te creëren waardoor alleen deze specifieke resource kan worden geboekt en niet uw gehele aanbod.

U kunt bijvoorbeeld per medewerker een aparte widget creëren en deze op bijvoorbeeld u site plaatsen zodat klanten enkel bij deze medewerker een afspraak kunnen boeken. Praktisch indien u bijvoorbeeld werkt met verschillende behandelaars en de klant dus direct vanaf u website een keuze kan maken voor een behandelaar door enkel op de button van de behandelaar te klikken. De boekingswidget van deze behandelaar wordt dan direct getoond. 

Voorbeeld HypnoseCentrum.be

Werkwijze:

Voor het creëren van een specifieke boekingswidget gaat u in de backend naar Instellingen > Online kalender inbouwen > Boekingswidget > Genereer code en voorbeeld en plaats een vinkje bij Specifiek(e) resource(s). Klik vervolgens op de button Genereer code en voorbeeld. De code die nu verschijnt kunt u op uw website plakken of u kunt het gegenereerde linkje naar uw klanten sturen.