Onbenutte plekken?

Hoe vaak gebeurt het niet dat gemaakte afspraken of gereserveerde plaatsen een paar dagen van te voren worden afgezegd! Veel ondernemers kunnen zich het gemis aan inkomsten van onbenutte plekken niet permitteren. Heel vervelend, want waar vind je zo snel nieuwe klanten?

Hoe werkt PlekjeVrij.nl?

PlekjeVrij.nl biedt ondernemers een platform waar automatisch onbenutte plekken kunnen worden geëtaleerd. Wij trekken consumenten naar dit platform, die op zoek zijn naar beschikbare plekken op korte termijn en consumenten die op zoek zijn naar goede aanbiedingen. Door onbenutte plekken te verkopen ben je niet alleen verzekerd van inkomsten, je klantenbestand groeit ook!
In tegenstelling tot kortingssites die vouchers verkopen staat bij PlekjeVrij.nl de beschikbare plek centraal. Consumenten kopen geen tegoedbon die later kan worden ingewisseld. Consumenten boeken bij PlekjeVrij.nl direct een afspraak.

Geinteresseerd in wat PlekjeVrij.nl voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of meld je aan via het aanmeldformulier.

Bekijk hieronder onze brochure in PDF formaat.

Bekijken PlekjeVrij.nl brochure