Vacature Full-Stack Web developer

FULL-STACK WEB DEVELOPER 

Voor 32-40 uur per week

Over OnlineAfspraken.nl 

OnlineAfspraken.nl is een innovatief bedrijf opgericht in 2003 en marktleider op het gebied van Online Agenda's in Nederland. OnlineAfspraken.nl levert producten en diensten waarmee onze klanten meer klantafspraken krijgen, ze kosten kunnen besparen en waarmee ze de klantrelatie kunnen verbeteren. Branches waar onze reserveringssystemen met name gebruikt worden zijn beauty en wellness, sport en ontspanning, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en onderwijs.

Dit doen we met een enthousiast team en met veel passie. Wij helpen onze klanten graag verder!

Functie

Ben jij een Full-Stack Web Developer die van afwisselend werk houdt binnen een klein team?

Vind jij het uitdagend om toepassingen te ontwikkelen voor ons online reserveringssysteem en deze verder te innoveren? Kunnen we je inzetten op zowel front-end als back-end development? Dan is OnlineAfspraken.nl op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Full-Stack Web Developer?

Ons onlineafsprakensysteem wordt ingezet in verschillende branches. Samen met je collega’s bouw je dit systeem doorlopend verder uit met innovatieve functies en/of koppelingen naar andere systemen. Grote klanten vragen maatwerkopties, die jij voor hun maakt. Je kunt hierbij afwisselend werk verwachten aan onze front-end en/of back-end applicaties.

 • Je bouwt veilige, goed presterende en schaalbare webapplicaties
 • Je hebt daarbij oog voor grafische vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid
 • Je bent zelfstandig maar ook een teamspeler
 • Je bent enthousiast, intrinsiek gemotiveerd en communicatief vaardig

Wat brengt een innovatieve Full-Stack Web Developer met zich mee?

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, aangevuld met aantoonbare ontwikkelingskennis.
 • Ervaring als front-end en back-end ontwikkelaar.
 • Je hebt aantoonbare ontwikkelingskennis met specialistische ervaring als front-end ontwikkelaar (HTML, CSS, Javascript en relevante libraries zoals Bootstrap/jQuery).
 • Je hebt aantoonbare ontwikkelingskennis met specialistische ervaring als back-end ontwikkelaar (PHP,relationele databases MariaDB/MySQL, Apache en Linux).
 • Ervaring met Yii PHP framework en/of vergelijkbare PHP frameworks.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het is een pre als je ervaring hebt met

 • Versiebeheersystemen, bij voorkeur SVN
 • Dependency managers zoals Composer en Bower
 • Andere platformen en talen, zoals het Android framework

Wat bieden wij 

Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Je werkt binnen een klein team met enthousiaste collega’s. We groeien hard en dat geeft veel uitdaging en kansen. Het betreft een functie voor 32-40 uur (in overleg). Naast een marktconform salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie wordt uitgeoefend vanuit de vestiging van OnlineAfspraken.nl op de Savannahweg 8 te Utrecht.

Solliciteren

Heb je interesse in de vacature van Full-Stack Web developer bij OnlineAfspraken.nl? Stuur een mail naar raymondfrohwein@onlineafspraken.nl met daarbij je CV en korte motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Raymond Frohwein via 06-29503699.