Integratie

De mogelijkheden voor het integreren van het online reserveringssysteem:

Synchroniseren agenda’s
Alle afspraken in de OnlineAfspraken.nl agenda kun je laten synchroniseren naar jouw Outlook, iCal of Google agenda. Dit kan op account niveau maar ook op resource (medewerker, locatie of apparaat) niveau. Met dubbele synchronisatie worden de afspraken uit jouw privé online agenda ook gesynchroniseerd in de OnlineAfspraken.nl agenda. 

Reserveringstool op jouw website
De reserveringswidget is eenvoudig te plaatsen op jouw eigen website. Pas de widget aan naar je eigen huisstijl. Er wordt automatisch een code gegenereerd en deze code kun je direct kopiëren op je website. 

Reserveren via Facebook
Laat klanten ook via je Facebook-bedrijfsagenda een afspraak inplannen. Door het plaatsen van een knop, bijvoorbeeld ‘Afspraak plannen’, worden klanten automatisch doorgestuurd naar de reserveringswidget. Deze optie is gratis en handig wanneer je actief bent op social media. 

Betalingssysteem
Integreer het online afsprakensysteem door te kiezen voor online betalingen. Klanten kunnen de diensten en producten meteen online betalen via iDEAL, Creditcard, BanContact, PayPal, Sofort of een automatische incasso. Voor een volledige integratie met jouw kassa kun je kiezen voor de Kassa module

Eigen domein
Wanneer je kiest voor een eigen domein wordt OnlineAfspraken.nl geheel ontwikkeld conform jouw wensen. De online agenda wordt dan volledig ingericht in je eigen huisstijl en afgestemd op jouw bedrijfsprocessen. Een eigen domein is interessant voor franchiseketens, importeurs met een dealerketen of portals van bedrijven met meerdere filialen. 

API
OnlineAfspraken.nl heeft een API (Application Programming Interface) ontwikkeld waarmee afspraken centraal kunnen worden doorgestuurd en worden verzameld op OnlineAfspraken.nl. De dienstverlener kan de online agenda ook implementeren op de bedrijfswebsite. Afspraken kunnen nu op een snelle en veilige manier geaccepteerd worden.