FNV

FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland en komt op voor belangen op het gebied van werk en inkomen. Ruim 1 miljoen mensen zijn lid en als lid krijg je gratis juridisch, loopbaan en belastingadvies.

FNV heeft Kaderleden (vakbond vrijwilligers) aangesteld waarbij men terecht kan voor de meest uiteenlopende vragen op het gebied van loopbaan, belasting en juridische zaken. Leden kunnen tijdens diverse spreekuren door het gehele land een afspraak inplannen met een kaderlid. Om het proces inzake het maken van een afspraak sneller en efficiënter  te laten verlopen werkt FNV nu samen met OnlineAfspraken.nl. 

OnlineAfspraken.nl heeft in samenwerking met Inline Media een software ontwikkeld wat de mogelijkheid biedt om online op postcode of plaats te zoeken naar een FNV vestiging in de buurt. Technisch gezien praat dus het postcodetabel van Inline Media d.m.v. de API met OnlineAfspraken.nl.

In de praktijk houdt dit in dat indien een lid uit bijvoorbeeld Utrecht een afspraak wilt maken online zijn postcode of plaats invult. Vervolgens zullen in de boekingswidget locaties in Utrecht en omgeving worden getoond zodat het lid een locatie, datum en tijd kan kiezen. Na het invullen van de persoonlijke gegevens en eventueel een extra opmerking moet het lid de afspraak bevestigen. Het lid ontvangt vervolgens een bevestiging van FNV per mail of per post (gekoppeld printstraat) waarin, afhankelijk van de afspraak, een bijlage is toegevoegd.

Op dit moment maken 40 FNV vestigingen gebruik van de boekingssoftware van OnlineAfspraken.nl en er komen maandelijks nieuwe FNV vestigingen bij. FNV heeft binnen OnlineAfspraken.nl een eigen domein met een eigen terminologie. Hierdoor kan de callcenter van FNV kan gemakkelijk in de agenda’s van de 40 verschillende vestigingen. 

Website FNV

Ga naar afspraken.fnv.nl/algemeen-spreekuur-werk-en-inkomen