NewFysic

NewFysic is een afslankformule met circa 42 vestigingen in Nederland, België en Duitsland. In 2002 opgericht door een klinisch chemicus met als doel om op een verantwoorde, eenvoudige en gecontroleerde manier een streefgewicht te bereiken. Dit wordt bereikt d.m.v. de juiste ondersteuning van voedingssupplementen en begeleiding.

Aangezien er diverse personen betrokken zijn bij de werkwijze van NewFysic worden er geregeld afspraken gepland met de klant. Het inplannen van alle afspraken gaat sinds 2012 geheel automatisch met OnlineAfspraken.nl. Dit biedt als groot voordeel dat het mogelijk is om 24/7 een afspraak bij NewFysic te maken, wat heeft geresulteerd in meer klanten. Alle klanten van NewFysic ontvangen een automatische afspraakbevestiging per mail en via de SMS een automatische reminder.  Het aantal no-shows zijn teruggelopen en klanten vinden op deze manier het boeken van een afspraak prettig werken.

OnlineAfspraken.nl heeft voor NewFysic een eigen domein opgezet wat het tevens mogelijk maakt dat het hoofdkantoor van NewFysic gemakkelijk alle managementinformatie van de diverse locaties kan inzien. 

"Het is een klantvriendelijk systeem dat bijdraagt aan de professionaliteit van ons bedrijf. Zowel de vestigingen als onze klanten ervaren het als zeer prettig." aldus NewFysic zelf.

Website NewFysic