Padel, Tennis en Squash

Verhuurders van Padel-, Tennis- en Squashbanen kiezen vaak voor ons systeem voor het inregelen van de verhuur. De klant kiest de huurperiode, de baan (de resource) en een begintijd en boekt zo zijn afspraak in. Aan de achterkant van het systeem heeft het bedrijf een gemakkelijk overzicht per baan, naast de notificaties die je per mail kan ontvangen.

De klant krijgt direct een afspraakbevestiging met de informatie over de afspraak, deze is geheel aan te passen naar eigen wens. Zo kan je ervoor zorgen dat alle benodigde informatie over de baanhuur direct vermeld wordt. Ook kan je gebruik maken van een herinnering, die bv. 1 of 2 dagen voor de afspraak wordt verzonden. 

Voor de vaste leden bieden wij opties als strippenkaarten en abonnementen, wat het afrekenen makkelijker maakt en het administratieve werk verminderd. Daarnaast kan je indien gewenst klanten de ruimte geven om hun afspraak te annuleren, via een eenvoudig linkje of binnen de consumenten app. 

 

Enkele voorbeelden:


 Padel Amstelhof

Squash 071

Bij Padel Amstelhof kan je padelbanen huren. Via de website van Padel Amstelhof kan de sporter gemakkelijk een baan reserveren. Bij het afrekenen wordt er een racket en ballen getoond om te huren, mogelijk gemaakt door de extra kassa module. Neem een kijkje op hun site, je kan hier ook de spelregels leren.

 


 Squash 071

Squash 071

Squash 071 maakt voor haar squashbanen gebruik van OnlineAfspraken.nl. Via het systeem boek je eenvoudig een half of een heel uur een baan. Bij het boeken kan je als sporter ook direct online afrekenen. De module is op een mooie manier geïntegreerd in de eigen website met de eigen kleuren.

 

Azzurro Wellness

Azzurro Wellness

Bij Azzurro Wellness kunnen bezoekers boek en voor een dagpas (voor hotelbezoekers), een sportles (voor vaste leden) of een tennisbaan reserveren. De dagpassen worden van tevoren door hotels ingekocht, waarna de bezoeker een code krijgt. Per sectie gebruikt het bedrijf een specifieke boekingsmodule, waarin alleen de relevante afspraaktypen naar voren komen.