Demo: online agenda

Wilt u kennismaken met ons online reserveringssysteem, bekijk dan onze demo omgeving. In onze demo omgeving kunt u zelf afspraken maken en instellingen aanpassen. (let op, dit is een demo omgeving, hierin kunt u niet uw eigen proefaccount aanmaken)

OA App Login


Foto-impressie OnlineAfspraken.nl

Om u een idee te geven hoe het online reserveringssysteem er uit ziet, hebben we hieronder een aantal schermafdrukken geplaatst.

Het eerste scherm in de bovenste rij laat zien hoe de kalender er uit ziet. In de kalender worden alle afspraken en beschikbare tijden getoond. In het tweede en derde scherm ziet u hoe u zelf een afspraak maakt. In het tweede scherm kunt u, indien gewenst, een voorgedefinieerde afspraak kiezen en de afspraak koppelen aan een medewerker. In het derde scherm ziet u hoe u, indien gewenst, een afspraak kunt koppelen aan een bestaande klant of een klant kunt aanmaken. In het vierde scherm ziet u een overzicht van gemaakte afspraken.

Het eerste scherm in de onderste rij laat het klantenoverzicht zien. In het tweede scherm ziet u een resource (bijvoorbeeld medewerker) overzicht. Het derde scherm geeft een indruk van de instellingen van voorgedefinieerde afspraken. Het vierde scherm is een overzicht van de instellingen voor automatische herinneringsberichten.

});