Business Partners

OnlineAfspraken heeft een 100% focus op online reserveringssystemen. Wij geloven niet in exclusiviteit, maar in open systemen. Om efficiency en gemak binnen de keten te vergroten, is het belangrijk dat onze dienst makkelijk te koppelen is met diensten in het verlengde van onze diensten. Hiervoor hebben wij een API ontwikkeld, die gekoppeld kan worden aan andere systemen. Dit geldt zowel voor integratie naar de voorkant, zoals websitebouwers en app bouwers als integratie naar de achterkant, zoals o.a. boekhoudpakketten,  CRM systemen en ledenadministratiesystemen.

 

OnlineAfspraken heeft de volgende business partners

iWerkbon

logo iWerkbon

 

- iWerkbon biedt een online planbord en een digitale werkbon middels een app voor tablets en smartphones.
Hiermee wordt de buitendienst en het kantoor efficienter ingericht.


De buitendienst registreert begin- en eindtijd, voert direct zijn werkzaamheden in, kan foto's aan de werkbon toevoegen, de klant een digitale handtekening laten zetten en vervolgens de werkbon direct naar de klant mailen (en naar het planbord/binnendienst). Indien gewenst kan er ook direct gefactureerd worden.

OnlineAfspraken heeft een automatische koppeling met iWerkbon, waardoor de gegevens over en weer gesynchroniseerd worden.

www.iwerkbon.nl

 

Gym apps

logo Gym apps

- Gym apps ontwikkelt apps voor de fitnessbranche. Een onderdeel van deze app is de mogelijkheid om (groeps)lessen of een personal trainer te boeken, hiervoor wordt ons reserveringssysteem gebruikt.

 

Future of Finance

logo FOFF

 

- Future of Finance maakt innovatieve adviesconcepten succesvol bij financieel dienstverleners. De basis van hun concepten is ‘webcamadvies’. Onze online reserveringssytemen worden ingezet om een afspraak te plannen voor dit webcamadvies.

 

Morgenonline

logo morgenonline

 

- Morgenonline.nl maakt websites voor het MKB tegen een zeer scherpe prijs. Voor branches waar een afspraak/dienst geboekt kan worden, worden onze reserveringssystemen ingezet.

 

Ratecard 

 

Na iedere afspraak geboekt via OnlineAfspraken.nl geautomatiseerd om feedback vragen? Dat kan via Ratecard. Het kost slechts enkele minuten om dit systeem op te zetten, en de responspercentages zijn erg hoog. Houd grip op de kwaliteit binnen jouw bedrijf, en gebruik verzamelde referenties op jouw website, Google, Facebook en nog veel meer!