Prijsverhoging per 1 juli 2022

Door Onlineafspraken.nl op 18-05-2022 in

Sinds 2008 bestaat Onlineafspraken.nl en willen we voor organisaties het beheren van de online agenda, afspraken en klanten vereenvoudigen.

 

Waar we zijn gestart met een simpele agenda voor de beautybranche is onze software uitgegroeid tot een zeer uitgebreid reserveringssysteem met veel functionaliteiten, dat ook veel wordt toegepast in branches zoals onderwijs, zakelijke dienstverlening, sport, leisure en de gezondheidszorg.


Vanaf 2014 tot heden hebben wij onze prijzen gelijk kunnen houden, gedurende deze periode hebben we een professionaliseringsslag gemaakt. Zo zijn we ISO 27001 gecertificeerd, werken we samen met een professionele hostingpartij en hebben we jaarlijks veel extra features kunnen toevoegen vanuit de wens van de klant.

Door prijsstijgingen bij onder andere onze leveranciers en om ook in de toekomst waardevolle toevoegingen en verbeteringen aan het systeem te kunnen blijven doen, voeren wij per 1-7-2022 de volgende wijzigingen in de prijsstructuur door. De nieuwe prijzen van onze pakketten ziet er dan als volgt uit:                                                     

 

Wat betekent dit voor jou als klant van Onlineafspraken.nl;

-       Verlengingen voor 1-7-2022 gaan tegen de oude tarieven
-       Verlengingen na 1-7-2022 gaan tegen de nieuwe prijzen

 

Onze persoonlijke en klantgerichte service blijft natuurlijk onveranderd. We waarderen jou als klant en hopen nog vele jaren met jullie te mogen samenwerken en onze software verder uit te breiden op jullie behoeften.

Mochten jullie vragen hebben mail dan naar info@onlineafspraken.nl of bel 030-2412042

 

Met vriendelijke groeten,

Het Onlineafspraken.nl team