2021 Onlineafspraken.nl Jaarafsluiting

Door Onlineafspraken.nl op 31-12-2021 in

Beste klanten van Onlineafspraken.nl

Het nieuwe jaar komt er bijna aan en dat lijkt ons een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar.  Allereerst willen we jullie bedanken voor de prettige samenwerking. Afgelopen jaar zijn we enorm gegroeid en hebben we er veel nieuwe klanten in onder andere de medische sector bij gekregen. Welkom allen!

Terugblik op vorig jaar:

Het was voor ons allemaal een hectisch jaar, bepaalde klantgroepen hadden het extra moeilijk omdat de winkels en horeca dicht moesten. Aan de andere kant zagen we juist dat men met creatieve oplossingen kwam. Daarnaast mochten we flink wat nieuwe klanten in de retail, vaccinaties, teststraten en zwembaden verwelkomen.

Wij hebben het afgelopen jaar ook niet stilgezeten en hebben er veel nieuwe functies bij gekregen.

Hier nog de belangrijkste op een rij:

  • Consumenten betalingen lopen rechtstreeks via Mollie

  • Betaalt de klant niet op tijd of is er een ander conflict? Dan kan je deze nu ook op de zwarte lijst zetten;

  • Via onlineafspraken.nl kun je nu ook een creditfactuur aanmaken. Heb je klantbetalingen 2.0 aanstaan? Dan kan je het met 1 druk op de knop refunden;

  • Klanten kunnen nu meerdere afspraken tegelijkertijd inplannen;

  • Met oog op de laatste ontwikkelingen hebben we er ook een lockdown functie ingezet (hopelijk hoef je deze niet vaak te gebruiken ;)).

Veilig omgaan met gegevens

Onze topprioriteit is en blijft om veilig met de gegevens van onze klanten om te gaan. Mede hierom hebben we de architectuur van onze hosting moeten aanpassen vanwege de ongelofelijke getallen afspraken in 2021 (in totaal zijn dit er meer dan 10 miljoen geweest!)
In december hebben we onze jaarlijkse ISO controle gehad en hier zijn we met vlag en wimpel voor geslaagd.

 

Een kijkje in de keuken:

In ons eigen team hebben we ook aardig wat verandering gehad. De meesten van jullie kennen Franke waarschijnlijk wel. Helaas hebben we na 5 jaar afscheid van elkaar moeten nemen. We hebben dit jaar wel 2 nieuwe collega’s aangenomen, welkom in ons team, Yasa en Niels! We zijn ook nog steeds op zoek naar een nieuwe collega programmeur. Mocht jij iemand kennen, laat het ons weten!

 

Nieuwe voornemens?

Wat zijn onze voornemens? Kortom, wat staat er bij ons op de planning? Komend jaar komen er een paar mooie functies aan, onder andere:

  • We krijgen een MS teams koppeling;

  • Aan de factuur kunnen bezorgkosten toegevoegd worden;

  • Cadeaukaarten kunnen ook deels gebruikt worden;

  • Voorraad van verhuurbare producten;

  • Een filter in het resource overzicht.

Bovendien kun je ons nu ook volgen op Instagram! Hier worden regelmatig nieuwe updates uitgelegd, handige tips gegeven en natuurlijk houden we jullie nog op de hoogte via de berichtenservice.
Tenslotte zijn we ontzettend benieuwd naar jullie eigen nieuwe voornemens en suggesties. Laat ze achter op onze Instagram!

We wensen jullie fijne feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2022.


Team Onlineafspraken.nl