Sportschool

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt veel gebruikt door Sportscholen. Op basis van de input van sportscholen, is in 2016 een lesrooster boekingsmodule ontwikkeld. Hierin worden de lessen getoond die de sporters kunnen boeken, met eventueel wie de docent is, wat de prijs is en hoeveel plekken er nog zijn.

Naast het werken met strippenkaarten, machtigingen en abonnementen wordt ook de automatische wachtlijst-functie vaak gebruikt door sportscholen. Hiermee kan een klant als een les vol zit, zich op de wachtlijst zetten. Het systeem stuurt dan zodra er een plekje vrij komt een bericht naar de klanten die zich voor dat plekje hebben aangemeld.

Voor je medewerkers kan je een eigen inlog aanmaken, met eigen rechten (zodat de medewerker niet overal bij kan). Met deze inloggegevens kan de medewerker inloggen op onze Beheer app, of via de laptop of tablet om de afspraken in te zien. Ook is het mogelijk om notificaties in te stellen, zodat bv. de medewerker bericht ontvangt als er een afspraak bij hem geboekt is.

 

Enkele voorbeelden:

Five Star Coaching 

Five Star Coaching focust zich voornamelijk op personal training. In de eigen Five Star Gym en op verschillende andere locaties kunnen sporters terecht om te werken aan hun gezondheidsdoelen. Men meld zich via de website aan en ontvangt vervolgens informatie. Naderhand wordt er een gepersonaliseerd plan samengesteld en kunnen klanten via de widget eenvoudig hun afspraken boeken en toekomstige afspraken inzien. 

Fit in Altena

Fit in Altena

Bij Fit in Altena kan je werken aan je gezondheid. Om dit te stroomlijnen, kunnen vaste klanten via de website direct een afspraak maken voor een training of behandeling. Binnen de boekingsmodule kan zelfs de medewerker gekozen worden, zodat je zeker bent van je eigen trainer.

Radius Gym

Radius Gym

Radius Gym gebruikt ons systeem voor het beheren van de Small Group Trainingen. Deze worden overzichtelijk getoond in onze lesrooster boekingsmodule. Als een les vol zit, kunnen klanten zich aanmelden voor de wachtlijst van die specifieke les. Zodra er een plekje vrijkomt, gaat er automatisch een bericht uit naar de klanten op de wachtlijst voor die les.