Rijscholen

Ons systeem is erg handig voor rijscholen om te gebruiken, zowel voor intern als extern gebruik. Het maakt met name het inboeken van nieuwe afspraken een stuk eenvoudiger, waardoor nieuwe klanten makkelijker bij je terecht komen. Als instructeur kan je onderweg via de Beheer app eenvoudig je afspraken bekijken en/of de volgende inplannen met de student.

Het systeem beschikt niet over een locatietool, maar wat we vaak zien is dat tijdens de les van de voorgaande student de volgende wordt opgepikt. Een andere oplossing voor de afstand tussen de afspraken die wordt gehanteerd door rijscholen is het instellen van een buffertijd tussen de afspraken.

Voor de bestaande leerlingen bieden wij opties als strippenkaarten en abonnementen, wat het afrekenen makkelijker maakt en het administratieve werk verminderd. Daarnaast kan je indien gewenst klanten de ruimte geven om hun afspraak te annuleren, via een eenvoudig linkje of binnen een eigen consumenten app met eigen bedrijfsnaam en logo.  

 

Enkele voorbeelden:

Rijless.nl 

Met het reserveringssysteem van OnlineAfspraken.nl hoeven potentiële klanten alleen de postcode in te tikken om vervolgens de beschikbaarheid van de rij-instructeur in de betreffende regio in te zien. De gewenste dag en tijd wordt gekozen en de afspraak is definitief. De gegevens van de klant en afspraak worden vervolgens automatisch met het systeem van Rijless.nl gesynchroniseerd. 

Verkeersschool Timmer

Verkeersschool Timmer

Als nieuwe klant kan je bij Verkeersschool Timmer direct een proefles voor de auto of motor inplannen. Via de lesrooster module zie je direct wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is. Je kan je plekje gelijk via Ideal betalen of tijdens het inplannen kiezen voor "niet afrekenen", als je later wilt betalen. De afspraak wordt automatisch in de agenda van de instructeur gepland en als klant ontvang je een bevestiging via email.

MJ Rijschool

MJ Rijschool

MJ Rijschool gebruikt het afspraken systeem voor het inboeken van rijlessen. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen een les boeken bij 1 van de instructeurs. Het bedrijf biedt vaste klanten pakketten aan middels strippenkaarten; deze zijn voor 10, 20 of 30 lessen.

Rijschool Matse

Rijschool Matse

Rijschool Matse gebruikt ons systeem intern. Tijdens de lessen worden de afspraken via de Beheer App door de instructeur in de agenda gezet. De klant ontvangt een bevestiging en een dag voor de afspraak een herinnering per sms, zodat de afspraak nooit vergeten wordt.