Escaperooms

De allereerste Nederlandse Escaperoom kwam in 2013 in onze boeken. Sindsdien zijn er velen ook klant geworden, waardoor momenteel zo’n 200 escaperooms gebruik maken van ons systeem. Zij hebben ons gedurende deze tijd van veel input voorzien, waardoor wij ons product voor deze markt sterk hebben kunnen verbeteren.

Zo hebben wij een specifieke escaperoomwidget ontwikkeld, waardoor het makkelijk is om meerdere kamers tegelijk of achter elkaar aan te kunnen boeken. Ook is er rekening gehouden met boekingen door bedrijven en grote groepen, zijn er vele betaalmethodes mogelijk en kun je variabele tarieven instellen op basis van personen, dagen, uren, klantgroepen en nog meer.

Voor de marketingactiviteiten bieden wij opties als cadeaukaarten, kortingscodes en mailings en zijn de boekingen te meten binnen Analytics. Daarnaast is het makkelijk om extra producten aan te bieden zowel online als via de kassa op locatie. Klanten ontvangen een factuur in de look and feel van jouw bedrijf.

 

Download de handleiding voor Escaperooms: 

Klik hier

 

Enkele Escaperoom voorbeelden:

 

DarkPark

DarkPark biedt via 1 website verschillende mogelijkheden op verschillende locaties, zo kan je zowel escaperooms als het gooien met bijlen online reserveren. Ook zie je hier een goed voorbeeld van uitgifte  van cadeaukaarten, naast het cross-sellen binnen de boekingsmodule (in dit geval een annuleringsverzekering).

DarkPark

Deventer Escape

Voorbeeld van een escaperoomwidget op de homepage met 4 kamers. Kies je voor specifieke kamer, dan zijn er per kamer aparte widgets gemaakt. In het registratieformulier zijn er unieke klantvelden gemaakt.

Escape Team

Escape Team biedt escaperooms aan voor grote groepen vanaf 7 personen. Ze gebruiken niet het standaard escape room widget, maar hebben door middel van de api koppeling (mogelijk vanaf het pro pakket) een eigen widget ontworpen.

Escaperoom Bunschoten

De 1e Escaperoom van Nederland. Met de escaperoomwidget is het hier makkelijk om meerdere kamers tegelijk te boeken en is direct zichtbaar wanneer er plek is. Er wordt in dit geval 1 prijs gehanteerd voor de gehele kamer, die verschilt op basis van weekend of doordeweeks. Deze prijs moet door klanten online afgerekend worden middels iDeal.

EscapeRoom NL