Zwemmen

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt sinds 2017 ook vaak gebruikt door Zwembaden, voor losse kaartjes, banenzwemmen, groepslessen en workshops. Door de 8 type boekingsmodules en de vele functies in het systeem is er veel mogelijk. Veel van de zwembaden kiezen voor onze widget met stappen, vanwege de visuele en overzichtelijke stappen waarmee je een afspraak boekt.

De zwembaden zelf (bv. grote bad, kleine bad, buitenbad) worden vaak ingezet als resource. Op deze manier kan je per bad een beperking ingesteld worden (bv. 50 boekingen tegelijkertijd in het buitenbad). Zo zorg je ervoor, dat het systeem je werk uit handen neemt en het niet te druk wordt in de baden.

Een belangrijke functie die vaak wordt toegepast is het boeken voor meerdere personen. Met deze functie kan je direct voor meerdere personen een boeking maken en dit eventueel direct afrekenen via onze module 'online klantbetalingen'. Naast deze functies kan je uiteraard ook een capaciteit opgeven, ofterwijl het maximum aantal deelnemers dat mee kan doen.

 

 

Enkele voorbeelden:

Zwembad De Dubbel

Dubbel

Bij Zwembad de Dubbel in Dordrecht kunnen mensen zeer eenvoudig reserveringen maken voor het binnenbad. Dit historische zwembad bestaat al meer dan 50 jaar en bied een breed scala aan mogelijkheden voor jong en oud waaronder Aqua Gym, Babyzwemmen en Zwemlessen. Na het maken van een reserveringen ontvangen klanten direct een afspraakbevestiging met daarin alle relevante informatie.

Zwembad Maesemunde (Optisport)

Optisport

Om te reserveren voor het banenzwemmen, aquasporten en doelgroepactiviteiten kun je bij vele locaties van Optisport gebruik maken van ons OnlineAfspraken, zo ook bij Zwembad Maesemunde in 's-Gravenzande. Er kunnen eenvoudig afspraken gemaakt worden voor bijvoorbeeld banenzwemmen en vrij zwemmen. 

Zwembad de Waterlinie (Optisport)

Waterlinie

Bij het moderne zwembad de Waterlinie in Culemborg kan men kiezen uit een breed aanbod aan verschillende soorten afspraken. Het zwembad beschikt verder over een horecagelegenheid en is uitstekend bereikbaar. Klanten kunnen via ons online reserveringssysteem op een eenvoudige en overzichtelijke manier hun afspraken inboeken.