Workshops

Ons systeem kan goed gebruikt worden voor het aanbieden van workshops, dit komt binnen de leisure branche regelmatig voor. Zo bieden bedrijven allerlei type workshops aan, van haken tot pottenbakken. Voor dergelijke workshops kan je specifieke beschikbaarheid aanmaken met een bepaalde capaciteit (bv. dat er 15 personen mogen meedoen).

Ook kan je werken met boekingen waarbij gelijktijdig meerdere personen kunnen boeken. Dit maakt het makkelijk voor klanten om direct voor een groepje van bv. 4 personen te boeken. De minimale en maximale groepsgrootte kan per afspraaktype worden opgegeven.

Indien je gebruik maakt van onze Kassa-module is het tevens mogelijk om via prijsstaffels een variabele prijs voor het aantal personen in te stellen. In de boekingswidget wordt dan direct de prijs gegenereerd voor het ingegeven aantal personen.

Enkele voorbeelden:

Kookstudio Mario

Kampvuurkok.nl

Het unieke bedrijf Kampvuurkok.nl bied workshops aan in het koken van gerechten over kampvuren. Aan de hand van primitieve middelen bieden ze een unieke kookervaring in een ontspannen setting. Er word allereerst een vrijblijvende reservering gemaakt door de klant via het online boekingssysteem, waarna het bedrijf een offerte stuurt. In de overzichtelijke widget communiceert het bedrijf direct de duur van de workshops evenals andere relevante informatie. 

Irene Loonstra Keramiek

Irene Loonstra Keramiek

Workshops worden bij Irene Loonstra Keramiek aangeboden via het Online Afspraken systeem. Zo kan je verscheidene workshops inboeken, zoals voor potten bakken of keramiek beschilderen. Het bedrijf gebruikt onze module met stappen, hierin zie je direct een leuke afbeelding en omschrijving. Na het selecteren van je workshop kan je aangeven met hoeveel personen je wilt komen.

Leathers

Leathers

Bij leeratelier Leathers kan je 1 van de vele workshops boeken in Dordrecht, Zierikzee of op locatie. Voor elke workshop wordt een afbeeling getoond, naast de duur en de kosten van de workshop. De annuleringsperiode is bij dit bedrijf ingesteld op 7 dagen, dit kan je per afspraaktype zelf bepalen. Na het kiezen van een datum en tijd, kan je kiezen of je direct online wil betalen of dat je per factuur betaald (tegen meerprijs).