Simulatie trainingen

Simulaties zijn er in verschillende soorten en maten, maar een goed systeem waarmee ze eenvoudig te boeken zijn is belangrijk. Via ons reserveringssysteem kunnen potentiële klanten eenvoudig een simulatie boeken op het door hen gewenste tijdstip.

Ons systeem heeft vele functies die handig zijn voor aanbieders van simulaties, zo gaat er direct een afspraakbevestiging uit na het boeken en ontvangt de klant een afspraakherinnering. Deze mailberichten zijn qua tekst volledig aanpasbaar, zodat je ze kan aanpassen op de beleving die de klant geboekt heeft.

Voor de marketingactiviteiten bieden wij opties als cadeaukaarten, kortingscodes en mailings en zijn de boekingen te meten binnen Analytics. Daarnaast is het makkelijk om extra producten aan te bieden zowel online als via de kassa op locatie. Klanten ontvangen een factuur in de look and feel van jouw bedrijf. 

Enkele voorbeelden:

Hole-in-One Golf simulatie

Hole-in-One Golf simulatie

Hole in One in Maldegem geeft haar klanten via onze online agenda op de eigen website de mogelijkheid om een Golf simulatie in te boeken. Dit kan voor een half uur of een uur en zowel met als zonder video-analyse, dit via verschillende afspraaktypes. Door de hoog technologische camera’s wordt veel veel informatie uitgelezen, waarmee zelfs pro's de golfswing aan kunnen passen en verbeteren.

Porsche Simracing

Porsche Simracing

Porsche gebruikt ons systeem voor meerdere projecten, waaronder ook periodiek voor het boeken van een Simulatie race. Als klant kan je kiezen voor 1 of 2 uur simulatie en of je 1 of 2 simulatoren wilt reserveren. De klant rekent zijn afspraak af via het afspraken-systeem en ontvangt direct een factuur in eigen huisstijl.