Pilates

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt vaak gebruikt voor het aanbieden van Pilates lessen. Je kan zelf aangeven wanneer de lessen zijn, hoe lang ze duren en hoeveel personen er mee mogen doen. Doordat we 8 type boekingswidgets aanbieden en heel veel functies hebben binnen ons systeem, is er veel keuze qua lay-out en instellingen.

Een van die functies die als zeer handig wordt ervaren, is de automatische wachtlijst-functie. Zo kan een klant als de les vol zit, zich op de wachtlijst zetten. Het systeem stuurt dan zodra er een plekje vrij komt een bericht naar de klanten die zich voor dat plekje hebben aangemeld. Een extra service naar klanten en je bespaart jezelf lege plekken.

Voor de vaste leden bieden wij daarnaast ook opties als strippenkaarten en abonnementen, hetgeen administratief een enorme tijdswinst oplevert. Zo kan je tijdens de les zonder zorgen meteen beginnen. Daarnaast kan je indien gewenst klanten de ruimte geven om hun afspraak te annuleren, via een eenvoudig linkje of binnen de app. 

 

Enkele voorbeelden:

 

Old School Pilates

Old School Pilates

In "De Pijp" kan je terecht bij Old School Pilates, als je boekt via het reserveringssysteem van ons. Het bedrijf focust op de internationale klant, dus is de boekingsmodule geheel in het Engels. Als klant kan je online een savers-pass (strippenkaart) afnemen, om zo je lessen te betalen.

Pilates Studio Leiden

Pilates Studio Leiden

Een gravity of matles is zo geboekt via de online agenda van Pilate Studio Leiden. Zit de les al vol? Dan kan je je eenvoudig op de wachtlijst zetten, waarna je automatisch bericht krijgt als er een plaatsje vrijkomt. Via de consumenten app kunnen de deelnemers nog eenvoudiger afspraken maken.

 

Pilates Studio Marlouk

Pilates Studio Marlouk

Pilates Studio Marlouk gebruikt de lesrooster boekingsmodule om de pilates-lessen aan te bieden. Zo ziet de klant direct wanneer de eerstvolgende les is, bij welke instructrice en of er nog plek is.