Hogescholen

De online agenda van OnlineAfspraken wordt gebruikt door vele hogescholen, zowel in Nederland als in België. Het wordt ingezet voor het inschrijven voor examens, maar ook voor afspraken om diploma's af te halen of om materialen te huren. Dankzij de meertalige module (Nederlands, Duits, Engels en Frans), kan je hem gebruiken in de taal van de opleiding.

Laat leerlingen zelf een afspraak of les inplannen via de reserveringstool. Je kan onze tool gebruiken via een directe link, knop en/of geïntegreerd op je website. Na het boeken wordt er automatisch een afspraakbevestiging en herinnering gestuurd. Als docent of medewerker kan je de agenda koppelen aan je Outlook of Google Agenda.

Veiligheid is belangrijk voor OnlineAfspraken.nl. Wij begrijpen dat jouw gegevens en de gegevens van de gebruikers beschermd moeten worden, zo zijn wij ISO27001 gecerteficieerd en penetratie-test goedgekeurd. Wij werken met dedicated servers die dagelijks back-ups maken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt strikt door ons nageleefd.

 

Enkele voorbeelden:

 

Codarts Hogeschool voor de Kunsten

Codarts Hogeschool voor de Kunsten

Codarts maakt via een eigen domein gebruik van ons systeem. Hierdoor is de achterkant van het systeem ook met eigen logo en bedrijfskleuren. Studenten kunnen via de boekingsmodule een afspraak boeken bij een specialist op 1 van de locaties of online.

Fontys Paramedische Hogeschool

Fontys Paramedische Hogeschool

Fontys Paramedische hogeschool gebruikt OnlineAfspraken.nl om zwangeren gratis een echo-afspraak te laten boeken bij het opleidingsinstituut. In het kader van de opleiding echoscopie verrichten cursisten in het praktijklokaal echografisch onderzoek van zwangeren.

Karel de Grote Hogeschool

Karel de Grote Hogeschool

Karel de Grote hogeschool gebruikt voor vele afdelingen het OnlineAfspraken systeem. Zowel voor de uitleen van ICT-diensten als voor het maken van studieadvies-gesprekken en examens. Het systeem wordt via intranet en aparte linkjes gedeeld met studenten.