Dermatologen

Veel dermatologen werken met het online reserveringsyssteem van OnlineAfspraken.nl. Via het systeem kunnen klanten 24/7 een afspraak boeken, wat klanten als zeer fijn zullen ervaren. Door de 8 type boekingsmodules en de vele functies in het systeem is er veel mogelijk om je agenda goed te regelen.

Alle relevante informatie van een klant wordt verzameld op een persoonlijke klantenkaart (bv. de afspraken, klantgegevens, verstuurde berichten, bijlagen en notities). Het toevoegen van bijlagen en notities kan handig zijn om zo bijvoorbeeld informatie over een vorige afspraak in te zien. Ook kan je bepaalde vragen al uitvragen bij het maken van de afspraak, zodat je deze tijd bespaart bij de afspraak.

Laat patiënten eenvoudig zelf een afspraak inplannen via de reserveringstool op je website of via je eigen afspraken app. Automatisch wordt er een afspraakbevestiging en herinnering gestuurd. Op deze manier zorg je ervoor dat no-shows verleden tijd zijn. Het efficiënt managen van je praktijk wordt met ons systeem eenvoudig.

 

Enkele voorbeelden:

 

Skin Renew

DermaVitalia

Bij huidverzorgingskliniek Skin Renew in Vlissingen kun je terecht voor een huidverzorgingsbehandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Er kan in een algemene widget geboekt worden maar Skin Renew maakt ook gebruik van specifieke widgets, men kiest dus eerst op de website de relevante behandeling en krijgt dan een boekingswidget te zien met de relevante afspraaktypen. 

 

DermaVitalia

DermaVitalia

Al meer dan 40 jaar kan je bij DermaVitalia terecht voor huidverbetering. Sinds 2012 kan je er ook online een afspraak maken. Iets wat de klanten en het bedrijf al vanaf het begin enorm handig vinden. Na het akkoord gaan met de algemene voorwaarden (via eigen website) kom je uit in de boekingsmodule.

BLOY Institute

BLOY Institute

Bij BLOY Institute kun je terecht voor cosmetische dermatologie en huidtherapie. Ze werken al lange tijd met ons systeem, om zo hun personeel en kamers efficiënt in te zetten. Zo zijn er nooit overboekingen en altijd genoeg nageltafels en ruimtes beschikbaar (voor specifieke behandelingen).