2023 Jaarafsluiting OnlineAfspraken.nl

Door Yasa op 06-12-2023 in

Beste klanten van OnlineAfspraken.nl, 

Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor de geweldige samenwerking. We naderen de decembermaand en dat betekent dat het jaar 2023 er alweer bijna op zit. Het was in veel opzichten weer een bewogen jaar, daarom blikken we graag met jullie terug op recente ontwikkelingen en kijken we samen vooruit naar 2024!

 

2023

We hebben helaas gemerkt dat een aantal klanten door de economische ontwikkelingen in de wereld genoodzaakt zijn geweest om te stoppen met hun bedrijf en daarmee ook het gebruik van OnlineAfspraken, daarnaast hebben we tot ons genoegen ook weer een hoop nieuwe klanten uit verschillende branches mogen verwelkomen!

Qua releases zijn er zowel zichtbare als niet zichtbare functionaliteiten (veiligheid en performance) toegevoegd. De belangrijkste zichtbare wijzingen op een rijtje:

De nieuwe cadeaukaart-widget; klanten kunnen nu in een moderne widget een cadeaukaart voor iemand anders of zichzelf kopen en deze zowel digitaal of per post ontvangen of deze ophalen in de winkel. Daarnaast kan de cadeaukaartwidget prominent op de website geplaatst worden met een button links of rechts onderin.  Meer informatie lees je in deze blog!

De Beheerapp 2.0; jullie hebben er lang op moeten wachten, maar we wilden zeker weten dat hij echt goed was voordat we deze release publiceerden. De nieuwe Beheerapp is live. Lees er in deze blog alles over!

Databeheer; regels instellen voor het automatisch verwijderen van klant- en of afspraakgegevens. 

 

De toekomst

Ook in 2024 blijven we uiteraard doorontwikkelen met OnlineAfspraken, ook op basis van jullie feedback en wensen. Een greep uit onze goede voornemens voor 2024:

Frissere, modernere widgets voor op jullie website met een betere uitstraling (meer tekst en betere foto’s), meer usability en een betere flow.

Het uitbouwen van de opmaakmogelijkheden voor cadeaukaarten.

Het optimaliseren van onze eigen website.

En nog veel meer. Voor uitgebreide informatie over verschillende onderwerpen kun je ook altijd een kijkje nemen op onze supportpagina! Hou daarnaast ook de berichtgeving in de gaten voor updates. Bericht gemist? Geen zorg! Je vindt de berichten rechts bovenin boven de naam van je gebruiker.

Nieuwe tarieven

De afgelopen 1,5 jaar hebben wij de prijzen van onze pakketten gelijk kunnen houden. Door de hoge inflatie en stijgende kosten bij leveranciers hebben wij de prijzen geïndexeerd en gelden voor onze pakketten per 1/1/2024 de volgende prijzen:

De tarieven voor de Kassamodule, Consumentenapp, SMS en Online Klantbetalingen blijven ongewijzigd.

Wat uiteraard niet wijzigt is onze persoonlijke en oplossingsgerichte service. We hopen nog vele jaren met jullie samen te mogen werken en van OnlineAfspraken een product te blijven maken dat jou helpt meer werk uit je tijd te halen!

Vragen of opmerkingen? Je weet ons te vinden via 030-2412042 of info@onlineafspraken.nl.

We wensen jullie allemaal alvast hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

Hartelijke groet,

Team OnlineAfspraken.nl