Perfect voor de aankomende feestdagen – de nieuwe Cadeaukaartwidget van OnlineAfspraken!

Door Yasa op 15-11-2023 in

Cadeaumaand in aantocht

De decembermaand komt er weer aan. Traditioneel is dit de maand van gezelligheid met elkaar en het geven van cadeautjes met Sinterklaas en Kerst. Het is voor veel bedrijven een van de drukste maanden van het jaar met veel afspraken, speciale acties en evenementen. Ook worden er uiteraard veel cadeaukaarten verkocht. Daarvoor heeft OnlineAfspraken de perfecte oplossing ontwikkeld; de nieuwe Cadeaukaarten widget!

Simpel en toegankelijk

De Cadeaukaartenwidget is speciaal ontwikkeld als een simpele manier voor klanten om cadeaukaarten voor zichzelf of een ander aan te schaffen. De widget kan op een eenvoudige manier geïmplementeerd worden op de website door middel van een inbouwcode,  net als de andere widgets. Zie hieronder voorbeelden van hoe dit er op de website uit komt te zien. De cadeaukaarten zelf zijn aan te maken via Kassa > Cadeaukaarten. Om een afbeelding toe te voegen zoek je de cadeaukaart op onder Kassa > Producten en upload je een foto. De inbouwmethoden zijn te vinden onder Instellingen > Widgets inbouwen > Widget voor cadeaukaarten (waar je de widget tevens naar wens kunt configureren) > Genereer code en voorbeeld. Hieronder zie je een voorbeeld van de widget ingebouwd op een website, in dit geval rechts onderin.

Stapsgewijs en overzichtelijk

In de widget volgt de klant een aantal simpele stappen om de cadeaukaart te kopen. Eerst kiest men uiteraard de gewenste cadeaukaart en waarde. Vervolgens kan er gekozen worden of de cadeaukaart voor jezelf of voor iemand anders is. In dat laatste geval kan er nu indien gewenst een persoonlijk bericht worden meegestuurd. Indien de cadeaukaart voor iemand anders is, dan kan deze digitaal of per post worden verstuurd. Men vult gegevens van de ontvanger in en daarnaast de eigen gegevens. Koop je de cadeaukaart voor jezelf, dan kun je kiezen of je deze digitaal of per post wenst te ontvangen of hem zelf op wil komen halen. Tevens zijn er per ontvangstmethode servicekosten in te stellen en is uiteraard in te stellen welke verzendmethoden je aan wenst te bieden; wel zo handig!

Maak het je klanten makkelijk 

Nog even de voordelen voor je op een rijtje: 

 • -          Toegankelijke widget waarin stapsgewijs een cadeaukaart aangeschaft kan worden

  -          Mogelijkheid om de kaart voor jezelf of een ander te kopen

  -          Indien voor een ander kun je een leuk persoonlijk bericht toevoegen

  -          Verschillende verzendmethoden + bijbehorende kosten in te stellen

  -          Slider om de waarde van de cadeaukaart te bepalen

  -          Modern, minimalistisch uiterlijk dat in de eigen kleuren kan worden ingesteld

  -          Er worden enkel basisgegevens uitgevraagd en men hoeft niet in te loggen

We wensen jou en uiteraard jouw klanten veel plezier met deze extra makkelijke manier om cadeaukaarten aan te schaffen! Vragen? Bel ons gerust op 030-2412042 of stuur een mail naar info@onlineafspraken.nl.

Alvast hele fijne dagen gewenst namens Team Onlineafspraken.nl!