Alle mogelijkheden met de online kalender widget

Door Nienke op 13-04-2018 in

Iedereen zoekt tegenwoordig online en jouw website is daarom een belangrijk onderdeel geworden voor de klantreis. Voor het aantrekken en behouden van (nieuwe) bezoekers is een goede uitstraling van de website belangrijk. Met de online kalender widget van OnlineAfspraken.nl kunnen klanten direct een afspraak boeken via jouw eigen website en bepaal je het design helemaal zelf. Dit is goed voor de uitstraling van de website en zorgt voor herkenning. Daarom vertellen we kort over alle mogelijkheden met de online kalender widget.

Kies een weergave

Kies uit één van de online kalender widgets en pas de lay-out aan.
Alle weergaves kan je testen in onze demo.

- Kalender staand en liggend: de twee basis boekingswidgets. Met deze widget is de kalender direct zichtbaar en worden de beschikbare tijden weergegeven aan de hand van de gekozen velden. 
- Kalender met stappen: met deze widget worden de stappen voor het maken van een afspraak weergegeven. Bij elk afspraaktype is een logo of afbeelding zichtbaar. 
- Meerkeuze kalender: met deze widget kunnen klanten meerdere afspraken tegelijkertijd boeken. Aan de hand van de geselecteerde afspraken wordt de beschikbare datum en tijd weergegeven. 
- Lesrooster: met het speciale lesrooster widget worden alle lessen van de hele week weergegeven in een handig overzicht. Met één druk op de knop kan de les of cursus direct worden geboekt.
- Escaperoom kalender: speciaal voor escaperooms is er een widget waarmee de klant eenvoudig één of meer kamer(s) kan reserveren voor een groep. Alle kamers staan overzichtelijk naast elkaar.

Website: www.wijnholdsoptiek.nl

Lay-out in jouw eigen huisstijl

Bepaal zelf:
- Het lettertype en de grootte.
- De kleur van de tekst, kalender, knoppen, data en links. Met een kleurcode kan je exact de gewenste kleur instellen.
- De tekst van de boekingswidget. De standaard tekst in de widget kan je wijzigen in jouw eigen termen.


Aparte online kalender per medewerker of per locatie

Werk je met meerdere behandelaars of op meerdere locaties? Je kan kiezen om voor elke resource (medewerker, locatie of apparaat) een aparte boekingswidget te maken. Zo kan de klant direct een afspraak boeken bij de juiste medewerker of locatie.

 

Website: www.thebrowbars.nl


Aparte online kalender per afspraaktype 

Maak voor één specifieke afspraak een eigen boekingswidget. De klant komt direct in de kalender van de gekozen dienst. Handig wanneer je bijvoorbeeld drie verschillende behandelingen aanbiedt en deze los van elkaar wilt promoten.


Website: www.senseofsmile.nl 

Meer informatie over het instellen van de boekingswidget? Kijk in ons support center onder het menu: Boekingswidget. Indien je werkt met een webbouwer kan hij of zij de HTML code van de widget snel op jouw website plaatsen.