Babyspa

Sinds een aantal jaar zijn babyspa’s enorm populair. De meeste bedrijven die dit aanbieden, gebruiken ons systeem. Via het systeem kunnen klanten eenvoudig een spa boeken voor hun kleintje. Tijdens het boeken kan de klant direct een aantal velden invullen over de baby. Na het boeken ontvang je als klant een afspraakbevestiging met de informatie over de afspraak.

Naast het boeken van de afspraak beschikt OnlineAfspraken ook over een kassa-systeem met webshop. Het is daarmee mogelijk om losse producten te verkopen, maar ook cadeaubonnen en strippenkaarten (bv. voor 5 keer babyspa-bezoek). Per productgroep of product kan een eigen afbeelding gebruikt worden en indien gewenst een aparte betalingswidget worden gemaakt.

De boekingsmodule wordt aangeboden in 8 type lay-outs, hiervan wordt met name staand, staand met stappen en cafetaria gebruikt door de verschillende babyspa’s. De module kan qua teksten en kleur aangepast worden, zodat deze mooi integreert in je eigen site. De klant ziet niet dat je hiervoor ons systeem gebruikt.

 

Enkele voorbeelden:

 

De Babyspa

Newborn Spa

De Baby Spa maakt voor haar vestigingen gebruik van een eigen domein, waardoor niet alleen de voorkant in eigen stijl is maar ook de achterkant van het afspraken systeem. Via de super-admin functie van het domein heeft het bedrijf meer ruimte voor specifieke aanpassingen en meer overzicht. Een belangrijke functie voor De Baby Spa is het kunnen aanpassen van de mailberichten, zodat er wat specifieke instructies verzonden kunnen worden voor de afspraak.

Newborn Spa

Newborn Spa

Een afspraak maken voor je baby kan bij NewBorn Spa. Per float-optie gebruikt het bedrijf een specifieke boekingsmodule, zodat de navigatie gemakkelijk via de website geregeld wordt en je direct bij het juiste afspraaktype uitkomt. In het formulier wordt klanten gevraagd hoe oud de baby is en wat de naam is van de baby, voor een persoonlijke ervaring.

Sparkle Baby Spa

Sparkle Baby Spa

Sparkle is de plek waar ontspanning en wellbeing samen komen. Zwangeren kunnen naar één van de vestigingen voor een fijne zwangerschapsmassage. Jonge ouders en hun baby('s) kunnen bij Sparkle terecht voor een fijne baby spa sessie met babymassage en floaten. Sparkle is een plek waar zowel zwangeren als jonge ouders met hun baby zich helemaal thuis voelen. Door de module goed in te richten weet Sparkle ook online een persoonlijke touch mee te geven, door aangepaste formulieren en mails in de juiste sfeer en huisstijl.