Zwemmen

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt sinds 2017 ook vaak gebruikt door Zwembaden, voor losse kaartjes, banenzwemmen, groepslessen en workshops. Door de 8 type boekingsmodules en de vele functies in het systeem is er veel mogelijk. Veel van de zwembaden kiezen voor onze widget met stappen, vanwege de visuele en overzichtelijke stappen waarmee je een afspraak boekt.

De zwembaden zelf (bv. grote bad, kleine bad, buitenbad) worden vaak ingezet als resource. Op deze manier kan je per bad een beperking ingesteld worden (bv. 50 boekingen tegelijkertijd in het buitenbad). Zo zorg je ervoor, dat het systeem je werk uit handen neemt en het niet te druk wordt in de baden.

Een belangrijke functie die vaak wordt toegepast is het boeken voor meerdere personen. Met deze functie kan je direct voor meerdere personen een boeking maken en dit eventueel direct afrekenen via onze module 'online klantbetalingen'. Naast deze functies kan je uiteraard ook een capaciteit opgeven, ofterwijl het maximum aantal deelnemers dat mee kan doen.

 

 

Enkele voorbeelden:

 

Optisport AquaAltena

Optisport AquaAltena

Een reservering voor het buitenbad maak je eenvoudig via de website van Optisport vestiging Aqua Altena. Je kan reserveren voor het vrijzwemmen of voor het banenzwemmen en direct aangeven of je losse kaartjes wenst of een bezoekenkaarthouder bent. Na het opgeven met hoeveel personen je komt, reken je direct af via iDeal.

Zwembad Het Wedde (Sportfondsen)

Zwembad Het Wedde (Sportfondsen)

Om te reserveren voor het banenzwemmen, aquasporten en doelgroepactiviteiten kun je bij vele locaties van Sportfondsen gebruik maken van ons online reserveringsysteem, zoals bij Zwembad Het Wedde. In de visuele module (met afbeeldingen en uitleg) boek je als klant eenvoudig een afspraak voor 1 of meerdere personen.

Stichting Zwemstimulering

Stichting Zwemstimulering

Sinds 2017 maakt Stichting Zwemstimulering gebruik van onze online agenda voor het reserveren van workshops, banenzwemmen en privé lessen. Je kan via de website eenvoudig boeken bij 1 van de locaties in Rotterdam voor 1 of meerdere personen.