Zonnestudio

Bij zonnestudio’s loop je soms zo binnen, maar het kan zijn dat je moet wachten. Het is dan ook erg fijn voor klanten als je dit kan voorkomen door online een afspraak te maken. Dat kan met ons afsprakensysteem, waarbij klanten via de website kunnen boeken. Vaak worden als afspraaktypes het aantal minuten zonnen gebruikt en als resources de zonnebanken.

Naast een boekingsmodule op de website, maken veel Zonnestudio’s gebruik van onze consumenten app. Een app met eigen bedrijfsnaam en logo, met een boekingsmodule in de eigen kleuren. Dit maakt het voor met name vaste klanten, nog makkelijker om te boeken. Binnen de app kan je niet alleen nieuwe afspraken maken maar ook je toekomstige en verleden afspraken terugzien.

Voor de vaste klanten bieden wij opties als strippenkaarten en abonnementen, wat het afrekenen makkelijker maakt en het administratieve werk verminderd. Daarnaast kan je indien gewenst klanten de ruimte geven om hun afspraak te annuleren, via een eenvoudig linkje of binnen de app.

 

Enkele voorbeelden:

 

Eivissa Sun

Eivissa Sun

Als je als klant er zeker van wilt zijn dat je op een bepaald tijdstip gebruik kunt maken van een zonnebank, kun je bij Eivissa Sun vooraf via de website reserveren. Een extra stukje service naar klanten, zodat de zonnebank beschikbaar is op het moment dat de klant wenst.

RouteSoleil

RouteSoleil

Route Soleil Vriezenveen maakt al jaren gebruik van onze online agenda. Je kunt er op afspraak genieten onder één van de Ergoline zonnebanken. Je kan kiezen hoe lang je de zonnebank wilt gebruiken (bv. 8, 10, 12 of 15 minuten) en welke zonnebank (bv. 500, 1100 of Light Vision).

Sunclub Allure

Sunclub Allure

Bij Sunclub Allure reserveer je eenvoudig jouw zonnebank. Kies je favoriete zonnebank, de duur ervan en een gewenste datum en tijdstip. Vervolgens kan direct worden afgerekend via iDeal, zodat zowel het bedrijf als de klant zeker is van het plekje. Voor vaste klanten is er een eenvoudige app, waarmee boeken nog sneller gaat.