Woningfotografie

Vele aanbieders van woningfografie maken gebruik van onze online agenda voor het maken van afspraken. Zo kan je eenvoudig een woningfotografie pakket reserveren via de website. Dit wordt vaak door de makelaars ingeboekt, maar ook door particulieren. 

Deze bedrijven kiezen vaak voor onze boekingsmodule met stappen, zodat je eenvoudig uitkomt bij hetgeen je wil boeken. Dit vanwege het wat uitgebreidere aanbod en in sommige gevallen de keuze voor een specifieke fotograaf/inmeter. Degene die boekt kan aangeven wat de locatie van het object is, zodat de afspraak daar plaats zal vinden.

De medewerkers kunnen de afspraken aan de achterkant van ons systeem bekijken, via een eigen gebruikersnaam met specifieke rechten. Ook wordt vaak de agenda gekoppeld aan bv. Outlook 365 of Gmail, zodat de afspraken hier worden ingezien en/of bijgehouden.

 

Enkele voorbeelden:

De Beeldenmakers

Beeldenmakers

Bij De Beeldenmakers kan je direct van achter je computer of via je telefoon een afspraak inboeken voor fotografie of inmeten wanneer het jou uitkomt. Er zijn verschillende pakketten op basis van woninggrootte. Klanten kunnen bij het boeken de adresgegevens van het object opgeven, voor de afspraak. Aan de achterkant van het systeem koppelt het bedrijf zelf een fotograaf aan de afspraken.

Beeldpakket

Beeldpakket

Bij Beeldpakket kan je terecht voor fotografie, woningvideo's en metingen. Dit gaat met name op basis van het aantal vierkante meters van het object, dit heeft namelijk invloed op de duur van de afspraak. Bij het boeken van de afspraak kan je de locatie opgeven van het te fotograferen object.

Woning Media

Woning Media

Klanten kunnen de diensten van Woning Media zelf eenvoudig inplannen via het geïntegreerde boekingssysteem. Het bedrijf gebruikt de widget met stappen, die een visuele weergave biedt van de diensten zoals meetrapporten, fotoreportages en woning video's. Door het systeem worden de klantgegevens verzameld.