Verzorgingstehuizen

Sinds de corona-uitbraak maken vele verzorgingstehuizen en ouderenzorg-instellingen gebruik van ons afspraken-systeem. Dit wordt met name gedaan om bezoek en contact te faciliteren, in een periode waarin dit zeer beperkt mogelijk is.

In sommige gevallen wordt de boekingsmodule alleen met bepaalde bezoekers gedeeld, in andere gevallen worden deze bezoekers eerst in het systeem aangemaakt. Bij deze laatste optie, ontvangen de ingevoerde bezoekers inloggegevens waarmee alleen zijn in het afspraken-systeem kunnen.

Na het boeken, ontvangt de klant een afspraakbevestiging en -herinnering. Ook ontvangt de organisatie een notificatie op 1 of meerdere mailadressen, indien gewenst. Daarnaast kan de organisatie de afspraken via het backend (de achterkant) inzien.

 

Enkele voorbeelden:

 

Groenhuyen

Groenhuyen

Bij Groenhuyen kan je zelf via de website je bezoek plannen en een tijdseenheid reserveren via het reserveringssysteem. Afhankelijk van de locatie kunt u een afspraak maken voor een bezoek met of zonder tussenschot. Bezoeker(s) moeten van tevoren in het systeem aangemeld zijn, anders kunnen ze niet boeken.

Inovum

Inovum

Sinds maandag 25 mei 2020 is volgens de richtlijnen van de overheid bezoek aan bewoners en cliënten van verpleeghuizen weer mogelijk onder strikte voorwaarden. Om aan deze strikte voorwaarden te voldoen, gebruikt Inovum het reserveringssysteem van OnlineAfspraken.nl. Een vaste bezoeker mag één keer per week een bewoner bezoeken in een speciaal voor dit bezoek ingerichte ruimte. Naast het bezoek, wordt ook Raambellen aangeboden via de online agenda.

Stichting Zorggroep Oldael

Stichting Zorggroep Oldael

Bij Verzorgings- en Verpleeguis Oldael is men in de corona-periode begonnen met bezoek ‘achter glas’ in de kletskamer (Oldeslo) en via een venster aan de straatkant (Aelbrecht), naast het beeldbellen wat ook aangeboden wordt. Een vaste bezoeker per bewoner mag hier gebruik van maken en kan de afspraak via de online agenda boeken.