Verplichte producten toevoegen

Het wordt weer lekker weer en dat betekend dat de bootjes weer uit de stalling worden gehaald. Deze update komt dan ook net op tijd. Wij hebben vaak de wens gehoord om een borg erbij te berekenen. Dat kan je vanaf nu verplicht toevoegen aan een product.

*De borg kan je in dit geval ook instellen als verzendkosten bij een product die klanten kunnen aankopen.

 

Allereerst moet je bij de kassa de borg als product aanmaken. Let erop dat je het vinkje ‘product kan online door de klant aangekocht worden’. Dan kan je bij het afspraaktype aangeven welk verplicht product daarbij hoort. Als de klant dan het afspraaktype aankoopt dan komt daar verplicht borg bij.

Als de boot netjes wordt afgeleverd is het natuurlijk ook de bedoeling om (een deel van) de borg terug te storten. Dit kan nu ook met de nieuwe release: gedeeltelijk creditering mogelijk.

Heeft de klant met een cadeaubon terug betaald dan is het natuurlijk ook netjes om te zorgen dat de klant de cadeaukaart terugkrijgt.

 

De borg kan je in dit geval ook instellen als verzendkosten bij een product die klanten kunnen aankopen.

De klant kan ook een creditfactuur krijgen, deze kan je naar de klant versturen. Voor elke klant zou je ook nog de creditfactuur kunnen aanpassen. Dit kunnen de gegevens maar ook de datum zijn.

Is de klant met de boot weggeweest en heeft alles goed achtergelaten? Dan kan je nu ook de borg terugbetalen door een deel creditfactuur aanmaken.

Om het jezelf gemakkelijker wilt maken is het ook mogelijk om qr codes aan te maken en in de afspraak bevestiging te laten zien.

 

Van het lekkere weer met bootjes varen gaan we nu naar een dagje sauna.
De borg kan ingesteld worden als verplicht product. In de sauna kan je dat zien als een badjas die je verplicht erbij moet kopen. Natuurlijk zijn er ook producten die de klant er niet verplicht bij hoeft te kopen. Deze producten kan je ook instellen in de kassa. Je kan daarbij ook aangeven of deze producten bij het juiste afspraaktype horen door bij het bewerken van het afspraaktype de koppel producten eraan te koppelen. Heb je geen kassa, dan zie je dit tabje uiteraard niet.

Zo is er voor een Dag sauna ook avond eten mogelijk, maar voor een Middag sauna is alleen de hihg tea mogelijk.

Cross-selling en verplichte aankopen (voorbeeld borg of verzendkosten) instelbaar per afspraaktype

In de kassa kan je nu ook de volgorde van de producten aanpassen.