Verhuurbedrijven

Verhuurbedrijven kiezen vaak voor ons systeem voor het inregelen van de verhuur. In principe wordt binnen ons systeem niet met een begin en eindtijd/datum gewerkt, maar kiest een klant een afspraaktype (verhuurperiode) en vervolgens de begintijd/datum. Verhuurbedrijven kiezen vaak voor onze boekingsmodule met stappen. De visuele module en de stappen helpen de klant om eenvoudig door het boekingsproces.

De klant krijgt direct een afspraakbevestiging met de informatie over de afspraak, deze is geheel aan te passen naar eigen wens. Zo kan je ervoor zorgen dat alle benodigde informatie over de verhuur direct vermeld wordt. Ook kan je gebruik maken van een herinnering, die bv. 1 of 2 dagen voor de afspraak wordt verzonden.

 

Enkele voorbeelden:

Tipi Kinderfeestje 

Bij Tipi Kinderfeestje wordt de verhuur verzorgd van de leukste kinderfeestjes. Het bedrijf verzorgt de feestjes inclusief materiaal en men kan kiezen uit maar liefst 13 verschillende thema's waaronder Jungle, Football en TikTok. Men kan zowel het materiaal ophalen als laten bezorgen met verschillende prijzen op basis van de afstand. Men kiest eerst in welke categorie (aantal kilometers van Obdam) zij vallen en kan daarna het thema naar wens kiezen. Met het online reserveringssysteem van OnlineAfspraken wordt dit voor de klanten zeer overzichtelijk en eenvoudig gemaakt. 

Columbus watersport

Columbus watersport

Een boot of sloep huren kan bij Columbus watersport via ons agenda systeem. Het bedrijf gebruikt via 1 account meerdere boekingsmodules om vaararrangementen (boot voor 8 of 12 personen en van 2 tot 8 uur) aan te bieden in Leiden en Voorschoten. Naast het huren van alleen een boot, kan je ook een boot met schipper huren (30 p.).

Flexplek Purmerend

Flexplek Purmerend

FlexPlek Purmerend biedt haar flexplekken aan via ons systeem. Het gaat hier niet alleen om flexplekken, maar ook om spreekruimtes, presentatieruimtes en multimediaruimtes voor verschillende tijdseenheden. De geboekte ruimte(s) worden direct betaald via onze geïntegreerde betaalmodule, hierbij ontvangt de klant ook direct een factuur in eigen opmaak.

Om de werking te zien klik je hier boven op Flexplek Purmerend en dan op "Snel boeken". 

Han Bouwmeester Fotohutten

Han Bouwmeester Fotohutten

Onlineafspraken.nl maakt het d.m.v. een widget mogelijk dat klanten via de website een fotohut kunnen boeken en deze gelijk via iDeal online kunnen afrekenen. Hiernaast is het voor terugkerende klanten zeer makkelijk fotohutten te boeken door de boekingsapp.