Universiteiten

De online agenda van OnlineAfspraken wordt gebruikt door bijna alle Universiteiten in Nederland. Het wordt ingezet voor het inschrijven voor examens, maar ook voor afspraken om diploma's af te halen of bij studentpsycholgen. Dankzij de meertalige module (Nederlands, Duits, Engels en Frans), kan je hem gebruiken in de taal van de opleiding.

Laat leerlingen zelf een afspraak of les inplannen via de reserveringstool. Je kan onze tool gebruiken via een directe link, knop en/of geïntegreerd op je website. Na het boeken wordt er automatisch een afspraakbevestiging en herinnering gestuurd. Als docent of medewerker kan je de agenda koppelen aan je Outlook of Google Agenda.

Veiligheid is belangrijk voor OnlineAfspraken.nl. Wij begrijpen dat jouw gegevens en de gegevens van de gebruikers beschermd moeten worden, zo zijn wij ISO27001 gecerteficieerd en penetratie-test goedgekeurd. Wij werken met dedicated servers die dagelijks back-ups maken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt strikt door ons nageleefd.

 

Enkele voorbeelden:

 

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam gebruikt het online boekingssysteem van OnlineAfspraken.nl zodat studenten eenvoudig een afspraak kunnen plannen met een universiteitspsycholoog, studentendecaan of voor een CV check. Met de geïntegreerde boekingswidgets kunnen studenten meteen kiezen voor een locatie en/of decaan.

Radboud Universiteit

Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit gebruikt de online agenda van OnlineAfspraken.nl zodat studenten eenvoudig een afspraak kunnen plannen met een universiteitspsycholoog, studentendecaan of voor het ophalen van documenten (zoals een getuigschrift of diploma).

TU Delft

TU Delft

Met het boekingssysteem kunnen studenten van de TU Delft eenvoudig een afspraak plannen met een studieadviseur of bij het international office. De universiteit maakt gebruik van een bevestigingslink, waardoor studenten eerst hun mail-adres moeten bevestigen alvorens de afspraak definitief is.